ΑΕΚ : «Μπροστά μας μόνο τελικοί» είπε ο Χιμένεθ στους παίκτες

ΑΕΚ : «Μπροστά μας μόνο τελικοί» είπε ο Χιμένεθ στους παίκτες

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δίνοντάς τους συγχαρητήρια για την εμφάνισή τους και τονίζοντας πως από εδώ και πέρα κάθε ματς είναι τελικός.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, έμεινε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μοίρασε μπράβο και συγχαρητήρια για την εμφάνιση, παρά το γεγονός πως οι παίκτες του δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη αν και ήταν καλύτεροι. Ωστόσο, επισήμανε πως από εδώ και πέρα κάθε ματς έχει χαρακτήρα τελικού.

«Θα ήθελα να σας συγχαρώ ξανά για την προσπάθεια που κάνατε και για το ότι δεν παρατήσατε το ματς! Ήταν πολύ σημαντικό που καταφέρατε και ισοφαρίσατε. Μπορούσατε μάλιστα ακόμα και να κερδίσετε», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός προπονητής και πρόσθεσε.

«Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε μόνο τελικούς μπροστά μας. Ξέρω ότι είστε κουρασμένοι και ότι είναι δύσκολο. Αλλά δεν μπορούμε τίποτε άλλο. Μόνο να πηγαίνουμε για να κερδίσουμε κάθε ματς. Βλέπετε ότι όλοι χρειάζεστε. Και όλοι θα χρειαστείτε. Για αυτό και πρέπει να είστε όλοι έτοιμοι. Πάμε πρώτα να κερδίσουμε την Κυριακή την Ξάνθη και μετά πάμε για να κερδίσουμε στο Κίεβο».

Παράλληλα, ο Χιμένεθ έδειξε πως συνεχίζει να πιστεύει στον Μιχάλη Μπακάκη, παρά το λάθος που έκανε στη φάση του γκολ των Ουκρανών: «Δεν έκανες μόνο εσύ λάθος στο γκολ και είναι πολύ σημαντικό πως αμέσως μετά συνέχισες να παίζεις με το ίδιο θάρρος και την ίδια θέληση και βοήθησες την ομάδα», ενώ για τον Κλωναρίδη είπε: «Να ξέρεις πως βοήθησες πολύ ώστε να βγει το πλάνο που είχαμε κάνει. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Λάζαρο για το παιχνίδι που έκανε, αλλά βοήθησες και εσύ σε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ