Ατζέντης Χοσεϊνί : «Μιλάμε με ΑΕΚ, ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός»

Ατζέντης Χοσεϊνί : «Μιλάμε με ΑΕΚ, ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός»

Ο μάνατζερ του Μαζίντ Χοσεϊνί μίλησε για τις συζητήσεις του με την ΑΕΚ, αλλά και το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από τον Ολυμπιακό.

Ο Μαζίντ Χοσεϊνί είναι ένας ποδοσφαιριστής που φαίνεται πως απασχολεί την ΑΕΚ, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, με την Ένωση δεδομένα να είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού.

Ο σέντερ μπακ της Τραμπζονσπόρ λοιπόν είναι στη λίστα των κιτρινόμαυρων και μετά το τέλος των πλέι οφ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Ο Ο ατζέντης του αμυντικού της Τραμπζονσπόρ μάλιστα παραδέχτηκε το «φλερτ» με την ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλιρέζα Παϊκάν σε δηλώσεις του στην «Ώρα για Σπορ» ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ είναι σε συζητήσεις με τον ίδιο για τον Χοσεϊνί, ενώ αναφέρθηκε και στους ερυθρόλευκους, αλλά και σε ενδιαφέρον αρκετών τούρκικων ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ναι, μιλάμε με την ΑΕΚ. Υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός και τουρκικές ομάδες έχουν προσεγγίσει επίσης τον Χοσεϊνί», ανέφερε ο Αλιρέζα Παϊκάν.

Για την προσπάθεια της Τραμπζονσπόρ να ανανεώσει το συμβόλαιό του, είπε πως: «Όντως, υπήρχε πρόταση ανανέωσης από την Τραμπζονσπόρ, αλλά την απορρίψαμε. Είμαστε σε επαφή με τον σύλλογο, αλλά η προσέγγιση που μας έγινε δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Θα δούμε τι θα γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ