Σκόνδρας : «Άλλαξαν πολλά με την έλευση του Γρηγορίου – Φαβορί ο Ολυμπιακός για το Κύπελλο»

Σκόνδρας : «Άλλαξαν πολλά με την έλευση του Γρηγορίου – Φαβορί ο Ολυμπιακός για το Κύπελλο»

Ο αμυντικός της Λαμίας Γιάννης Σκόνδρας, μίλησε για την αλλαγή που έφερε στην ομάδα ο Μιχάλης Γρηγορίου ενώ έκανε και την πρόβλεψη του για το Κύπελλο, δίνοντας τον «τίτλο» του φαβορί στον Ολυμπιακό.

Για την αλλαγή που έφερε στην ομάδα της Λαμίας ο Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε ο αμυντικός του συλλόγου, Γιάννης Σκόνδρας. Ο Έλληνας στόπερ ανέφερε πως η έλευση του Γρηγορίου άλλαξε πάρα πολλά στην ομάδα, ενώ έκανε και μία πρόβλεψη για το Κύπελλο μετά την κλήρωση για τα ημιτελικά, δίνοντας τον «τίτλο» του φαβορί στον Ολυμπιακό.

«Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά.  Ημασταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο άλλαξαν πολλά πράγματα με την έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου σε ό,τι αφορά την  φιλοσοφία και την  τακτική. Αποκτήθηκαν βέβαια και έμπειροι παίκτες,  μπήκαν αμέσως στο κλίμα, ήρθαν οι νίκες, η καλή ψυχολογία  και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι, όλα είναι στο χέρι μας και θα τα καταφέρουμε».

Για τα πλέι άουτ: «Μπαίνουμε με μια μικρή διαφορά από ΟΦΗ, Παναιτωλικό και Λαμία. Ομως αυτό δεν λέει κάτι , δεν μπορεις  να είσαι σίγουρος, είναι ένα μικρό πλεονέκτημα αλλα δεν επαναπαυόμαστε. Έμεις θα τα δώσουμε όλα στα παιχνιδια και αν είμαστε σοβαροί, τότε θα είμαστε καλά στο τέλος».

Σε ότι αφορά την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας δήλωσε: «Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις. Στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ  δεν υπάρχει φαβορί, είναι δυο παιχνίδια που μπορούν να συμβούν τα πάντα. Στον άλλο ημιτελικό, υπάρχει φαβορί και είναι ο Ολυμπιακός. Βέβαια  ο ΠΑΣ  Γιάννινα δεν έφτασε τυχαία ως τα ημιτελικά. Εχει αποδείξει πως δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μάλιστα τον αδικεί η βαθμολογική του θέση, αλλά αυτός ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει για τα ελληνικά δεδομένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ