Χριστοβασίλης : «Πιστεύω πως θα μείνει ο Γιαννίκης στον ΠΑΣ»

Χριστοβασίλης : «Πιστεύω πως θα μείνει ο Γιαννίκης στον ΠΑΣ»

Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, εξέφρασε την αισιοδοξία του όσον αφορά την παραμονή του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ομάδας.

Την αισιοδοξία του εξέφρασε ο Γιώργος Χριστοβασίλης όσον αφορά την παραμονή του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ισχυρός άνδρας του «Άγιαξ της Ηπείρου» μιλώντας στο ITV έδειξε να είναι αισιόδοξος για την παραμονή του 40χρονου τεχνικού στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στα επερχόμενα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

«Οποιος και να ερχόταν αντιμέτωπος στα ημιτελικά, ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις τρεις μεγάλες ομάδες της χώρας. Αν δούμε βέβαια τα παιχνίδια πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό κάναμε καλύτερες εμφανίσεις από ότι με τους άλλους δύο. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε και γιατί όχι, να καταφέρουμε να πάμε στον τελικό. Πιστεύω, οι πιθανότητες είναι 50-50», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια πρόσθεσε για το θέμα του Έλληνα προπονητή:

«Ο κ. Γιαννίκης έδειξε από πέρυσι το έργο του. Η ομάδα φέτος έχει ακόμη πιο καλά στοιχεία και δεν είναι τυχαίο, ότι όπου παίζουμε, παίρνουμε συγχαρητήρια. Δεν εξαρτάται όμως μόνον από εμάς. Εχουμε καλή διάθεση και το έχουμε δείξει με την πρότασή μας. Ξέρουμε και τις δυσκολίες γιατί η οικογένειά του είναι στη Γερμανία και αυτός στην Ελλάδα, αλλά πιστεύω τελικά, ότι θα τα καταφέρουμε και θα μείνει όσα περισσότερα χρόνια στον ΠΑΣ.

Τον θέλουμε να συνεχίσει το έργο του, αλλά είναι νωρίς πάντως και ακόμη δεν έχει αποφασίσει. Είναι αυτονόητο ότι θα ήθελε καλύτερες εγκαταστάσεις και ποιος από εμάς δε θα το ήθελε. Ο φετινός χειμώνας όμως ήταν μία εξαίρεση με τις τόσες πολλές βροχές, αλλά ότι τα γήπεδα χρειάζονται βελτίωση είναι αυτονόητο και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να τα βελτιώσουμε το καλοκαίρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ