Οι γυναίκες του ΠΑΟΚ ξεσαλώνουν στο instagram (pics)

Οι γυναίκες του ΠΑΟΚ ξεσαλώνουν στο instagram (pics)

Πότε η Λάουρα, πότε η Βάσω, πότε η Αντρέια. Οι σύζυγοι παικτών και προπονητών στον ΠΑΟΚ επιχειρούν να κάνουν... κουμάντο μέσω instragram με την κατάσταση να μοιάζει εκτός ελέγχου.

Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι στον ΠΑΟΚ εδώ και καιρό με τον κόσμο της ομάδας να είναι στα κάγκελα με τα όσα βλέπει να (μην) γίνονται σε αγωνιστικό και μη επίπεδο. Ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει στο Ροστόφ την ώρα που η ομάδα του πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και η άρρωστη κατάσταση εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου δεν λέει να αλλάζει.

Δείγμα της ατμόσφαιρας που επικρατεί στον οργανισμό ΠΑΟΚ το τελευταίο ειδικά διάστημα αποτελεί και αυτό που συμβαίνει στα social media με τις συζύγους των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Τοποθετούνται και έχουν άποψη για τα πάντα, ρίχνουν μπηχτές για τη διοίκηση, για τους άλλους παίκτες, βάζουν χέρι ακόμη και στον κόσμο του Δικεφάλου όταν η κριτική του ηχεί καλά στα αυτιά τους.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα απ’ όλα η… λαλίστατη σύζυγος του Πάμπλο Γκαρσία, Λάουρα που σε τελευταία της ανάρτηση, προέτρεψε τον κόσμο της ομάδας να σωπάσει (ευγενικά) και να σταματήσει να ασχολείται με τον άντρα της. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά και προφανώς δεν θα είναι ούτε κι η τελευταία που η Λάουρα βγαίνει μπροστά και μιλάει αντί του Πάμπλο αφού το έχει κάνει πολλάκις και τις περισσότερες φορές όχι και με τόσο κομψό τρόπο.

Πότε ασχολείται με αντιπάλους, βλέπε Ολυμπιακό και Άρη, πότε με το αγωνιστικό και δικαιολογεί τον σύζυγό της σε αρνητικά αποτελέσματα, πότε προβάλει τον ανδρισμό του. Η Λάουρα είχε αναλάβει… εργολαβία μάλιστα πριν ακόμα ο Πάμπλο πάρει προαγωγή για την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, όταν ήταν προπονητής της Κ19 και το όνομά του «έπαιζε» για αντικαταστάτη του Αμπέλ Φερέιρα.

Με μήνυμά της στο instagram είχε τοποθετηθεί με νόημα για όσους αμφισβητούσαν πως ο Ουρουγουανός είναι έτοιμος να αναλάβει την πρώτη ομάδα, «Πόσα χρόνια θα πρέπει να κόβεις κρέας για να γίνεις χασάπης;» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Εκτός όμως από την Λάουρα, κουμάντο μέσω instagram επιχειρούν να κάνουν και οι σύζυγοι ποδοσφαιριστών με αυτές του Αντρέ Βιεϊρίνια και του Φερνάντο Βαρέλα να πρωτοστατούν. Η Βάσω Βιεϊρίνια από τη μία που το περασμένο καλοκαίρι έκανε ολόκληρη εκστρατεία για να μείνει ο σύζυγος της στον ΠΑΟΚ. «Αρχηγός όλων», αποθεωτικά ποστ, αναρτήσεις με υπονοούμενα για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ όταν η υπόθεση ανανέωσης έδειχνε να κολλάει.

Και η κύρια Αντρέια από την άλλη που δίνει κι αυτή το δικό της στίγμα συχνά – πυκνά. Μπορεί να μην παρεμβαίνει όσο οι προαναφερθείσες αλλά όταν το κάνει, είναι ιδιαίτερα αιχμηρή. Τον περασμένο Ιανουάριο με «χτύπημα» στα social media σήκωσε ασπίδα για την κριτική που δέχεται ο Φερνάντο λόγο της ηλικίας και του συμβολαίου του ενώ πριν λίγες μόλις μέρες δεν δίστασε να ειρωνευτεί τους Ίνγκασον και Κρέσπο μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό όπου ο σύζυγός της έμεινε στον πάγκο, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά «λάθη του Φερνάντο που τους αφήνει να περάσουν ξανά» αναφερόμενη στα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ