Χωρίς Φορτούνη και Σισέ η αποστολή του Ολυμπιακού

Χωρίς Φορτούνη και Σισέ η αποστολή του Ολυμπιακού

Φορτούνης και Σισέ έμειναν εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πανιώνιο. Στην διάθεση του Γκαρθία, Ταχτσίδης και Μιραλάς, στην αποστολή Μάρτινς και Βέργος.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Όσκαρ Γκαρθία, ανακοίνωσε την αποστολή των πρωταθλητών για την αναμέτρηση με τους κυανέρυθρους. Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Φορτούνη και τον Πάπε Σισέ, καθώς οι δύο παίκτες είχαν και σήμερα ενοχλήσεις και δεν είναι στην αποστολή των πειραιωτών.

Μέσα Ταχτσίδης και Μιραλάς

Το καλό νέο πάντως για τους ερυθρόλευκους είναι ότι ο Παναγιώτης Τατχτσίδης και ο Κέβιν Μιραλάς προπονήθηκαν κανονικά χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις και είναι στην διάθεση του Γκαρθία για την αυριανή αναμέτρηση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γκαρθία πήρε στην αποστολή τον Αντρέ Μάρτινς αλλά και τον Νίκο Βέργο, ενώ έμεινε ξανά εκτός ο Σεμπά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού είναι η ακόλουθη: Προτό, Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Ιγκόρ, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Ταχτσίδης, Οτζίτζα, Μάριν, Ζιλέ, Μάρτινς, Ανδρούτσος, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Βέργος.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/964916854752993282

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ