Με Μασούντ η αποστολή της ΑΕΚ για  Ξάνθη

Με Μασούντ η αποστολή της ΑΕΚ για Ξάνθη

Επιστρέφει ο Ιρανός άσος, εκτός ξανά ο Τσόσιτς

Ο Σοτζέι Μασούντ ξεπέρασε τη γρίπη που τον είχε αφήσει εκτός από το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου, προπονήθηκε κανονικά νωρίτερα στα Σπάτα και τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ, για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Βρίσκοντας έτσι θέση στην αποστολή της ΑΕΚ.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ούρος Τσόσιτς, παρότι προπονείται εδώ και αρκετές μέρες κανονικά. Με τον Χιμένεθ να κρίνει πως ο Σέρβος στόπερ δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο και την επιστροφή του στη δράση να μετατίθεται έτσι για κάποιο από τα παιχνίδια που έρχονται.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε για το ματς με την Ξάνθη ο Μανόλο Χιμένεθ είναι οι Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τζανετόπουλος, Χουλτ, Σιμόες, Μοράν, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

Να θυμίσουμε πως εκτός για τον εν λόγω αγώνα είναι οι τραυματίες Έλντερ Λόπες και Παναγιώτης Κονέ που συνέχισαν με πρόγραμμα θεραπείας στα Σπάτα, ενώ από τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού απουσιάζει και ο τιμωρημένος Μιχάλης Μπακάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ