Ο Πασχαλάκης γύρισε, αλλά ο ΠΑΟΚ ψάχνει γκολκίπερ

Ο Πασχαλάκης γύρισε, αλλά ο ΠΑΟΚ ψάχνει γκολκίπερ

Το δίδυμο Ζίβκοβιτς-Πασχαλάκης δεν πέρασε την αξιολόγηση και στην Τούμπα κοιτάνε στην Ισπανία για να γεμίσουν την εστία τους.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ζήτησε συγνώμη για το επεισόδιο με οπαδούς του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα και τέθηκε ξανά στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός περίμενε τον Πασχαλάκη, αφού δεν είχε εναλλακτική εφόσον συνέβαινε κάτι με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Ο τρίτος γκολκίπερ είναι ο άπειρος νεαρός Ταλιχμανίδης και σε αυτόν θα έπεφτε το βάρος του αναπληρωματικού στα Play Off και στους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου, αν ο Πασχαλάκης έμενε εκτός πλάνων.

Ωστόσο, η ολική επαναφορά του Πασχαλάκη δεν μεταβάλλει τη γνώμη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει την αναζήτηση ενός βασικού γκολκίπερ για την επόμενη σεζόν.

Ασφαλώς, το ψάξιμο δεν ακουμπάει μόνο τον Πασχαλάκη, αλλά και τον Ζίβκοβιτς. Το φετινό δίδυμο δεν έχει ικανοποιήσει τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την αναγκαιότητας μιας προσθήκης στην εστία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν έναν τερματοφύλακα μεταξύ 27-31 ετών, αφού θεωρούν πως αυτή είναι η πιο παραγωγική ηλικία για τη θέση. Κυρίως έχουν στρέψει την προσοχή τους στην Ισπανία, διότι πιστεύουν πως θα βρουν καλές επιλογές και σε προσιτό κόστος, μιας και οι υπερβάσεις του παρελθόντος έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ