Σνάουτσνερ : «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στα πλέι οφ»

Σνάουτσνερ : «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στα πλέι οφ»

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε για την έναρξη των πλέι οφ αλλά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα.

Για το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ με την ΑΕΚ αλλά και για τους στόχους του ΠΑΟΚ στο υπόλοιπο της σεζόν μίλησε στη NOVA ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σνάουτσνερ:

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Είμαστε καλά. Βέβαια δεν μας βοήθησε το τελευταίο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά νομίζω πως το σκορ που χάσαμε και ο τρόπος ήταν άδικος. Η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή. Αλλά στο τέλος μετράει το σκορ. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, είχαμε πίκρα στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα reset και ξεκινάμε από το αυριανό παιχνίδι στα Play Off καινούργια πορεία. Ο στόχος δεν αλλάζει και συνεχίζουμε».

Για το αν θεωρεί πως τα Play Off είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κάνει μία νέα αρχή: «Ναι. Ξεκινάνε όλα από το μηδέν. Είναι δέκα παιχνίδια δύσκολα για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να πετύχει τον στόχο του: «Λίγο υπομονή, αυτό που προσπαθούμε να δουλέψουμε να το δούμε στο γήπεδο. Έχουμε ένα πλάνο και θα το βγάλουμε από το αυριανό παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Έχουμε τέσσερα παιχνίδια με την ΑΕΚ. Γνωριζόμαστε καλά. Ξέρουμε καλά τους παίκτες, τον τρόπο που παίζει. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά το αυριανό παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι, το περιμένουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

Για τον Βιεϊρίνια και αν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Τον περιμένουμε ακόμα. Δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα, έκανε ατομικές προπονήσεις. Θα μπει σήμερα και θα δούμε. Εξαρτάται από το ιατρικό τιμ, αυτοί θα μας δώσουν το ΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ