Δέλλας : «Ντροπιαστικό αποτέλεσμα, ήθελα να αλλάξω και τους 11 στο ημίχρονο»

Δέλλας : «Ντροπιαστικό αποτέλεσμα, ήθελα να αλλάξω και τους 11 στο ημίχρονο»

Ο προπονητής του Παναιτωλικού χαρακτήρισε ντροπιαστικό το αποτέλεσμα του παιχνιδιού με την Λαμία και τόνισε ότι εάν μπορούσε θα άλλαζε και τους 11 στο ημίχρονο

Κατήφεια και απογοήτευση προκάλεσε στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού η εντός έδρας ήττα από τη Λαμία με 3-0, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Τραϊανός Δέλλας, είχε πολλά παράπονα από την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, τόνισε ότι εάν μπορούσε θα άλλαζε και τους 11 στο ημίχρονο. Παράλληλα, χαρακτήρισε ντροπιαστικό το αποτέλεσμα και επισήμανε ότι οι παίκτες του δεν έβγαλαν πάθος και τα έκαναν όλα λάθος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δέλλα:

«Με την εικόνα που είχαμε, αν μπορούσα να αλλάξω και τους έντεκα, θα τους άλλαζα. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση, έχω αιφνιδιαστεί με την εικόνα μας. Χωρίς επικοινωνία, χωρίς πάθος, όλα λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και παίξαμε ανορθόδοξα, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν βάλαμε γκολ. Είναι ντροπιαστικό το αποτέλεσμα για τη δουλειά και την προσπάθεια που κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ