Γρηγορίου : «Το πιο αποτελεσματικό 45λεπτο που έχουμε κάνει, δεν σωθήκαμε ακόμα»

Γρηγορίου : «Το πιο αποτελεσματικό 45λεπτο που έχουμε κάνει, δεν σωθήκαμε ακόμα»

Ο τεχνικός της Λαμίας έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη με 3-0 απέναντι στον Παναιτωλικό, ωστόσο, κράτησε χαμηλά την μπάλα, αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ακόμα η ομάδα του ακόμα δεν έχει σωθεί μαθηματικά.

Αλμα… παραμονής έκανε η Λαμία.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 του Παναιτωλικού για την πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ και πλέον βρίσκεται στο +6 από την 12η θέση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Αγρινίου.

Μια νίκη που ικανοποίησε απόλυτα τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος πάντως κράτησε χαμηλά την μπάλα, αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα, η ομάδα του δεν έχει ακόμα σωθεί μαθηματικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γρηγορίου:

Για το πρώτο 45λεπτο της Λαμίας: «Σίγουρα είναι το πιο αποτελεσματικό 45λεπτο που κάναμε. Και στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε ευκαιρίες χωρίς αυτήν την αποτελεσματικότητα. Σήμερα είπαμε στα αποδυτήρια πως ήρθαμε για να κερδίσουμε και όχι για να μη χάσουμε. Μετά τα τρία γκολ πήρε διαδικαστικό ρόλο το παιχνίδι».

Για την επίτευξη της σωτηρίας: «Όσο κοντά φαίνεται τόσο μακριά είναι. Θα γίνει μάχη μέχρι τις 15 Μαϊου. Το είχα πει και επαληθεύομαι σε αυτό. Εάν δεν έχεις σωθεί και μαθηματικά δεν είσαι σίγουρος. Δουλεύουμε για να έρθει η ημέρα που θα σωθούμε και μαθηματικά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ