Ρέαμπτσιουκ : «Ενωμένοι ξεπερνάμε τις δυσκολίες»

Ρέαμπτσιουκ : «Ενωμένοι ξεπερνάμε τις δυσκολίες»

Ο Μολδαβός μπακ μετά το 1-0 επί του Αρη, στάθηκε στο κλίμα ενότητας που υπάρχει στο εσωτερικό του Ολυμπιακού και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο της νίκης, παρά την κούραση που είχαν από το παιχνίδι με την Αρσεναλ.

Με το… δεξί μπήκε στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες, παρά την κούραση από το ματς με την Αρσεναλ και παρότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 41’ λόγω της αποβολής του Λαλά, νίκησαν με 1-0 τον Αρη, χάρη στο γκολ του Μασούρα.

Οι Ερυθρόλευκοι ξεπέρασαν τις δυσκολίες και έφτασαν στη νίκη, με τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ μετά το τέλος του αγώνα να στέκεται στο κλίμα ενότητας που υπάρχει στο εσωτερικό του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Μολδαβός μπακ ανέφερε: «Ήταν ένα απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε συνολικά, είμαστε ενωμένοι κι΄ έτσι καταφέρνουμε να ξεπεράσουμε την κούραση. Σημασία έχει ότι φεύγουμε με τους βαθμούς της νίκης. Ο Ολυμπιακός παίζει έχοντας στόχο τη νίκη.

Μετά την Άρσεναλ το μόνο που θέλαμε είναι να μπούμε με νίκες στα play off. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κυνηγάει πάντα τους στόχους του. Είναι μεγάλη ομάδα και γι΄ αυτό δεν φαίνονται τα αγωνιστικά κενά που ενδεχόμενα προκύπτουν στην διάρκεια της περιόδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ