Αποκάλυψη: Βασικός στόχος του Παναθηναϊκού ο Μπεντινέλι, καραδοκεί και η ΑΕΚ (Vids)

Αποκάλυψη: Βασικός στόχος του Παναθηναϊκού ο Μπεντινέλι, καραδοκεί και η ΑΕΚ (Vids)

To10.gr αποκαλύπτει το πολύ έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 28χρονο MVP του Απόλλωνα, Τόμας Μπεντινέλι. Η πρώτη επαφή, η επιθυμία του παίκτη και η ΑΕΚ που επίσης παρακολουθεί στενά τον παίκτη.

Είναι την τελευταία τριετία ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης. Ήρθε στην Ελλάδα στα 25 του χρόνια, φεύγοντας για πρώτη φορά από τη Βραζιλία (με εξαίρεση μια χρονιά στους Σάουντερς των Ηνωμένων Πολιτειών) και έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους μέσους του πρωταθλήματος. Ο Τόμας Μπεντινέλι έχει μπει εδώ και καιρό στο στόχαστρο μεγαλύτερων ομάδων και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει to10.gr ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που έχει προχωρήσει πιο επίσημα τις επαφές με την πλευρά του παίκτη, θέλοντας να τον εντάξει στο δυναμικό του το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του.

Γεννημένος στις 24 Φεβρουαρίου 1993, με ύψος 1.80 μ., έχει επίσης αγωνιστεί σε Λοντρίνα, Ρεσίφε, Σάντα Κρουζ, Ζοϊνβίλ, Σιάτλ, Πόντε Πρέντα, Σιένα Ρομπούρ και Φλαμένγκο, αγωνίζεται τόσο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, όσο και στα δύο άκρα και ο Παναθηναϊκός τον παρακολουθεί την τελευταία διετία.

Ο Βραζιλιάνος ήρθε στην Ελλάδα το 2018, αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια και σημείωσε 5 γκολ στη Superleague, αλλά ο Απόλλων δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία.

Ο Μπεντινέλι παρέμεινε στον Απόλλωνα, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο δύο χρόνων και έκανε μαγική σεζόν στη δεύτερη κατηγορία. Σημείωσε 13 γκολ σε 23 συμμετοχές, είχε δύο ασίστ και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της επιστροφής του Απόλλωνα στη μεγάλη κατηγορία.

Όπως είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και στη φετινή σεζόν. Βασικός και αναντικατάστατος, με 25 συμμετοχές, δύο γκολ και τρεις ασίστ, αποτέλεσε τον βασικότερο πυλώνα της ομάδας για το προβάδισμα παραμονής που πήρε.

Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο, ο ίδιος έχει… παγώσει τις όποιες συζητήσεις με τον Απόλλωνα, γνωρίζοντας πολύ καλά τόσο το ζωηρό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, όσο και τις φήμες που θέλουν την ΑΕΚ να καραδοκεί.

Οι πράσινοι αυτή τη στιγμή φαίνεται πάντως να βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά από την Ένωση. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, θεωρεί πως μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα και να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε μεγάλη ομάδα και να εξαργυρώσει την καλή του εικόνα αυτή την τριετία στην Ελλάδα.

Τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης είναι απολύτως στα μέτρα του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στην υπόθεση, αφού ο παίκτης μένει ελεύθερος και έχει το δικαίωμα να μιλήσει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί. Και στο τριφύλλι δεν θέλουν να μπουν σε πλειστηριασμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ