Σβιντέρσκι: «Πως να συναγωνιστώ τον Λεβαντόφσκι, είναι ρομπότ»

Σβιντέρσκι: «Πως να συναγωνιστώ τον Λεβαντόφσκι, είναι ρομπότ»

Για την παρθενική του κλήση στην εθνική ομάδας της χώρας του και την προσπάθεια που κάνει με τον ΠΑΟΚ ώστε να καταφέρει να βρεί μια θέση στο ρόστερ της εθνικής Πολωνίας για το επόμενο EURO μίλησε ο Κάρολ Σβιντέρσκι σε δηλώσεις του στη Πολωνία.

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών αποτελεί στην πατρίδα του ο Κάρολ Σβιντέρσκι έπειτα από την κλήση του στην Εθνική Πολωνίας ενόψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην χώρα του, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δείχνει αρκετά αποφασισμένος και συνειδητοποιημένος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που το δόθηκε ώστε να καταφέρει να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της Εθνικής Πολωνίας για το επερχόμενο EURO.

«Δεν πρόκειται να πω ανοησίες που θα κάνουν τον κόσμο να βάλει τα γέλια. Γνωρίζω τη θέση μου. Ξέρω με ποιους έχω να συναγωνιστώ και σε αυτούς δεν υπολογίζω τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Και αυτό διότι είναι…ρομπότ, ένας άνθρωπος από άλλο πλανήτη.

Ο Μίλικ και Πιάτεκ έχουν κάποιες πιο αδύναμες στιγμές αλλά προσφέρουν τόσα πολλά στην Εθνική, που ο προπονητής δεν μπορεί απλά να τους διαγράψει. Για αυτό και έρχομαι στην Εθνική με ταπεινότητα, παρά το γεγονός ότι ελπίζω να αγωνιστώ έστω και για λίγα λεπτά σε κάποιο παιχνίδι, ίσως αυτό απέναντι στην Ανδόρα.

Αν δεν προέκυπτε η πανδημία, το EURO 2020 θα είχε ήδη διεξαχθεί και θα το έβλεπα στην τηλεόραση. Τώρα ξαφνικά έχω κερδίσει χρόνο. Στα παιχνίδια του Μαρτίου θα έχω την ευκαιρία να δείξω τις δυνατότητες μου όπως και με τον ΠΑΟΚ στους αγώνες των playoffs που είναι όλοι δύσκολοι. Έτσι αν καταφέρω να σκοράρω γκολ θα έχω μια ευκαιρία» δήλωσε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ