O Jogo : «Ο Κούτρης στο στόχαστρο της Μπενφίκα»

O Jogo : «Ο Κούτρης στο στόχαστρο της Μπενφίκα»

Η πορτογαλική εφημερίδα Ο Jogo αναφέρει ότι η Μπενφίκα έχει στην μεταγραφική της λίστα τον 22χρονο αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Κούτρη.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπενφίκα είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας O Jogo, ο Λεονάρντο, Κούτρης και το αξιοσημείωτο είναι πως στο σχετικό ρεπορτάζ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά για τον νεαρό αμυντικό του Ολυμπιακού.

«Ο 22χρονος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Κούτρης είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπενφίκα. Ο διεθνής (με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας) είναι μια από τις λύσεις που εξετάζουν οι λουζιτανοί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Κούτρης είναι υποψήφιος διάδοχος του Γκριμάλντο, καθώς ο τελευταίος θα φύγει το καλοκαίρι από το Ντα Λουζ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Νάπολι», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας αλλά υπάρχει και συνέχεια.

«Ο Κούτρης έχει αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια, έχει πετύχει ένα γκολ ενώ έχει δώσει και δύο ασίστ. Ο νεαρός αμυντικός μάλιστα έχει ήδη αγωνιστεί σε πορτογαλικό γήπεδο, καθώς η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Κούτρης έπαιξε στον αγώνα του Ζοζέ Αλβαλάδε. Η Σπόρτινγκ είχε κερδίσει σ’ εκείνο το παιχνίδι με 3-1.

Ο Κούτρης έχει γεννηθεί στο Ριμπεράο Πρέτο στην Βραζιλία. Ο πατέρας του είναι Έλληνας και η μητέρα του Βραζιλιάνα και ο Λεονάρντο έμεινε στην Βραζιλία μέχρι τα εφτά του χρόνια. Στη συνέχεια εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα, ξεκινώντας στη Νίκη Ρόδου. Πήρε μεταγραφή για τον Εργοτέλη, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2013. Στη συνέχεια πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ολυμπιακός πλήρωσε 600.000 ευρώ για την απόκτηση του. Ο Κούτρης έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδος μέχρι τον Ιούνιο του 2021».

Θα πρέπει να σημειωθεί πως τους τελευταίους τρεις μήνες υπάρχουν πολλά πορτογαλικά «σενάρια» για παίκτες του Ολυμπιακού και τις μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας. Θυμίζουμε πως αρχικά υπήρξαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Πάπε Σισέ, μετά τις πρώτες πολύ καλές εμφανίσεις του Σενεγαλέζου στόπερ. Στη συνέχεια τα ρεπορτάζ αρκετών εφημερίδων και ιστοσελίδων στην Πορτογαλία ήθελαν την Πόρτο και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να μάχονται για την απόκτηση του Οτζίτζα Οφόε και τώρα η O Jogo κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Λεονάρντο Κούτρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ