Απίστευτο: Τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού με πρόβλημα στον μηνίσκο σε 15 μέρες

Απίστευτο: Τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού με πρόβλημα στον μηνίσκο σε 15 μέρες

Πρώτα ο Σανκαρέ. Στη συνέχεια ο Μαουρίσιο. Και τρίτο... θύμα ο Αγιούμπ. Σε 15 μέρες τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού στο χειρουργείο για αρθροσκόπηση στον μηνίσκο.

Είναι ατυχία; Είναι οι οργανισμοί τους; Είναι η επιβάρυνση; Είναι τα γήπεδα; Ό,τι κι αν συμβαίνει, αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες 15 μέρες στον Παναθηναϊκό δεν έχει προηγούμενο.

Τρεις ποδοσφαιριστές βγαίνουν νοκ άουτ με πρόβλημα στον μηνίσκο. Και μάλιστα και οι τρεις είναι παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή. Με αποτέλεσμα ο Μπόλονι να βλέπει τις επιλογές του να μειώνονται.

Ο πρώτος που πέρασε την πόρτα του χειρουργείο για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στον μηνίσκο ήταν ο Γιουνούς Σανκαρέ. Ο Αφρικανός έγινε αλλαγή στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου. Στις 8 Μαρτίου υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, έχασε τα ματς με ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης και πλέον ο Μπόλονι περιμένει να δει αν θα τον έχει στη διάθεσή του στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Τον Σανκαρέ τον ακολούθησε ο Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος υπέστη και αυτός ρήξη μηνίσκου και την περασμένη Παρασκευή πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για καθαρισμό στο γόνατό του, δεν αγωνίστηκε με τον Αστέρα Τρίπολης, δεδομένα θα χάσει και το ματς με τον ΠΑΟΚ και… τρέχει για να προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Τελευταίο… θύμα, ο Γιασίν Αγιούμπ, ο οποίος αισθάνθηκε το τελευταίο διήμερο ενοχλήσεις στο γόνατο με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Εκεί προέκυψε μια μικρή ρήξη στο μηνίσκο και μολονότι το αρχικό πλάνο στο «τριφύλλι» ήταν να πάνε συντηρητικά, εν τέλει αποφασίστηκε πριν λίγο να προκύψει εντός της ημέρας η λύση της αρθροσκόπησης, εκμεταλλευόμενοι και τη διακοπή.

Μένει να δούμε αν ο Αγιούμπ θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ, αν και θερείται εξαιρετικά δύσκολο και το πιθανότερο είναι να τον δούμε ξανά απέναντι στον Ολυμπιακό στην τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ