ΠΑΟΚ : Αλλάζει τη μεσοαμυντική «ραχοκοκαλιά» του

ΠΑΟΚ : Αλλάζει τη μεσοαμυντική «ραχοκοκαλιά» του

Γκολκίπερ, στόπερ και αμυντικό χαφ αναζητούν οι «ασπρόμαυροι» εν όψει του καλοκαιριού.

Να αναβαθμίσουν όλη τη μεσοαμυντική «ραχοκοκαλιά» τους θέλουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Δικεφάλου του Βορρά εντοπίζεται στον ανασταλτικό τομέα και δεν αφορά μόνο την αμυντική λειτουργία της ομάδας, αλλά και την ποιότητα του ρόστερ.

Με βάση και τις εισηγήσεις του Πάμπλο Γκαρσία, οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν έναν τερματοφύλακα, έναν στόπερ και έναν αμυντικό μέσο.

Ο γκολκίπερ ο οποίος θα αποκτηθεί προορίζεται για βασικός, αφού τόσο ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς όσο και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν έχουν δώσει διάρκεια σε βάθος χρόνου.

Στο κέντρο της άμυνας, ο Ίνγκασον είναι ο μόνος ο οποίος φέτος διακρίνεται με την απόδοση του. Ο αριστεροπόδαρος Μιχαηλίδης κάνει την πρώτη γεμάτη σεζόν του και το… καμπανάκι χτυπά για τους Κρέσπο και Βαρέλα. Ποιοτικοί παίκτες, στυλοβάτες των προηγούμενων ετών, αλλά με… χαμηλές πτήσεις φέτος.

Όσο για τη θέση «6», ο ΠΑΟΚ δεν έχει ούτε έναν ποδοσφαιριστή. Ο νεαρός Τσιγγάρας δεν είναι έτοιμος για ματς υψηλών απαιτήσεων και ο Γκαρσία προσπαθεί να καλύψει το κενό με τους Σβαμπ και Αουγκούστο. Αλλά επειδή κανείς δεν είναι ένας μέσος με ενέργεια, ένταση και τρεξίματα, ο Ουρουγουανός προπονητής έχει ζητήσει έναν παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ