Παναθηναϊκός : «Νοκ άουτ» για 2-3 εβδομάδες ο Αγιούμπ – Αποχώρησε προληπτικά ο Νιάς

Παναθηναϊκός : «Νοκ άουτ» για 2-3 εβδομάδες ο Αγιούμπ – Αποχώρησε προληπτικά ο Νιάς

Εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Γιασίν Αγιούμπ, ο οποίος υποβλήθηκε σήμερα σε αρθροσκόπηση. Απρόοπτο με Νιάς που ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε προληπτικά από τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο Λάζλο Μπόλονι είδε τον Σεχ Νιάς να αποχωρεί με ενοχλήσεις πριν από την ολοκλήρωση του προγράμματος. Σύμφωνα ωστόσο με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Σενεγαλέζος δεν έχει κάτι σοβαρό, καθώς η αποχώρηση του ήταν προληπτική…

Από την άλλη, ο Γιασίν Αγιούμπ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση λόγω του προβλήματος στον μηνίσκο και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες. Θεραπεία έκαναν οι Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Βέλεθ, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με διπλή προπόνηση επανήρθαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το διήμερο ρεπό. Το πρωί της Τετάρτης το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση με τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Το απόγευμα η προπόνηση είχε μπάλα με ασκήσεις κατοχής και παιχνίδι τριών ομάδων σε μικρό χώρο. Προς το τέλος της προπόνησης αποχώρησε προληπτικά ο Νιάς.

Θεραπεία έκαναν οι Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Βέλεθ, ατομικό ο Κουρμπέλης, ενώ σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο Αγιούμπ λόγω ενοχλήσεων στο μηνίσκο και θα απουσιάσει για 2-3 εβδομάδες. Απόντες λόγω υποχρεώσεων στις εθνικές ομάδες ήταν οι Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χριστογεώργος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ