Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού!

Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού!

Οι αναγνώστες του «10» ψήφισαν τον πρωταγωνιστή του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός είναι «αγκαλιά» με την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος, έχοντας ξεφύγει 19 βαθμούς από τον δεύτερο Άρη, 20 από τον ΠΑΟΚ και 22 από την ΑΕΚ, ενώ βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου (θα παίξει με τον ΠΑΣ Γιάννινα) και έφτασε μέχρι τους «16» του Europa League, όπου και αποκλείστηκε από την Άρσεναλ μετά από τεράστιο διπλό στο Λονδίνο.

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποιούν ακόμη μια σπουδαία σεζόν με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο τους, παρά τις δυσκολίες που συνάντησαν καθ’όλη τη διάρκεια της αποτελούν σταθερά την κορυφαία ελληνική ομάδα και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Οι πρωταγωνιστές στον Ολυμπιακό είναι πολλοί από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως οι αναγνώστες του «10» ξεχώρισαν έναν, ο οποίος είναι ο απόλυτος MVP, αυτός που έκανε και πάλι τη διαφορά για τους Πειραιώτες.

Μετά το γκάλοπ που έκανε to10.gr για τον καλύτερο παίκτη του Ολυμπιακού, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αναδείχτηκε ο πρωταγωνιστής της φετινής πορείας με ποσοστό 48%, ενώ στη δεύτερη θέση ψηφίσατε τον Γιαν Εμβιλά με ποσοστό 27%. Έναν ποδοσφαιριστή αναμφίβολα αποτελεί την κορυφαία μεταγραφή του καλοκαιριού για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης που πήρε συνολικά το 11% των ψήφων, ενώ λίγο πιο πίσω του είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, με ποσοστό 8%.

Δείτε τα αποτελέσματα του γκάλοπ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ