Ατζέντης Σφιντέρσκι : «Άξιζε την κλήση στην Εθνική ο Κάρολ»

Ατζέντης Σφιντέρσκι : «Άξιζε την κλήση στην Εθνική ο Κάρολ»

Ο ατζέντης του Κάρολ Σφιντέρσκι, Μάριους Πιεκάρσι,αναφέρθηκε στην κλήση του 24χρονου άσου στην Εθνική Πολωνίας και τόνισε πως την άξιζε αυτή την εξέλιξη.

Στην κλήση του Κάρολ Σφιντέρσκι στην Εθνική Πολωνίας αναφέρθηκε ο ατζέντης του 24χρονου άσου και τόνισε πως την άξιζε αυτή την εξέλιξη.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ κλήθηκε από το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα και απολαμβάνει την παρουσία του δίπλα στον κορυφαίο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά και τους εξαιρετικούς Μίλικ και Πιόντεκ. Ο Μάριους Πιεκάρσι σχολίασε το εν λόγω γεγονός, τονίζοντας πως το άξιζε, ενώ υπογράμμισε ότι και ο ΠΑΟΚ βοήθησε σε αυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Κάρολ ήταν ήδη στην λίστα του προηγούμενου ομοσπονδιακού προπονητή, Γέρζι Μπρέτσεκ. Υποθέτω ότι η κλήση του στην Εθνική ομάδα ήταν μόνο θέμα χρόνου. Φυσικά, στην επίθεση υπάρχει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει αναμφισβήτητη θέση στην ενδεκάδα, ενώ υπάρχουν επίσης οι Αρκάντιους Μίλικ και Κριστόφ Πιόντεκ.

Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που ο Κάρολ ήταν μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων Πολωνών επιθετικών. Το άξιζε μετά από πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε στον ΠΑΟΚ. Έχει δέκα γκολ και έξι ασίστ και είναι ο πρώτος σκόρερ στην ομάδα του. Η μεταγραφή από την Γιαγκελόνια στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα αποδείχθηκε εξαιρετική κίνηση».

Για το αν πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του σε έναν από τους τρεις αγώνες της Πολωνίας: «Κάθε ένας που κλήθηκε από τον Πάολο Σόουζα σίγουρα ονειρεύεται να πάρει μια ευκαιρία και να είναι σε θέση να παίξει με την φανέλα της εθνικής Πολωνίας. Ο Κάρολ δεν αποτελεί εξαίρεση. Κρατάω τα δάχτυλά μου σταυρωμένα για να εμφανιστεί στο γήπεδο και να δείξει ότι άξιζε να ποντάρει πάνω του ο προπονητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ