Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 1-2

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 1-2

Ο Παναιτωλικός πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού με 2-1 χάρη σε δύο πέναλτι του Μοράρ. Με δέκα παίκτες από το 54' οι Βοιωτοί που είχαν και δύο δοκάρια.

Ο Παναιτωλικός πέτυχε πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού με 2-1, με τον Μοράρ να ευστοχεί σε δύο πέναλτι για να χαρίσει τους τρεις πόντους στην ομάδα του. Ο Παναιτωλικός πέτυχε την τρίτη του εκτός έδρας νίκη στην βαθμολογία και μπορεί να αισθάνεται σιγουριά για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως ο Λεβαδειακός έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του τερματοφύλακα του, Επασί στο 54’. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν και άτυχοι καθώς είχαν δύο δοκάρια, ένα με τον Σουμπίνιο κι ένα με τον Τσαμπούρη.

Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να μπορεί να βρει διαδρόμους προς την εστία του Επασί. Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις με τους γηπεδούχους να φτάνουν κοντά στο γκολ στο 17’. Ο Σουμπίνιο κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι του Μοράρ στο 37’ (ο Επασί ανέτρεψε τον σκόρερ) αλλά οι Βοιωτοί είχαν έτοιμη την «απάντηση», ισοφαρίζοντας με ωραίο γκολ του Μαρκόβσκι στο 39’.

Δεύτερο πέναλτι και αποβολή Επασί

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του στο δεύτερο ημίχρονο ξανά με πέναλτι του Μοράρ. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν ωραία κόντρα, ο Επασί ανέτρεψε τον Ντίας και ο διαιτητής καταλόγισε σωστά πέναλτι. Ο Βάτσιος απέβαλε τον γκολκίπερ του Λεβαδειακού, ο οποίος είχε δεχθεί κίτρινη στη φάση του πρώτου πέναλτι και οι Βοιωτοί έμειναν με δέκα παίκτες. Ο Μοράρ έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα στο 59’.

Οι Βοιωτοί στάθηκαν πάντως άτυχοι καθώς είχαν και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Τσαμπούρη στο 75’.

Το κλειδί: Η φάση του δεύτερου γκολ του Παναιτωλικού, με το δεύτερο πέναλτι του Μοράρ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά το προβάδισμα και παράλληλα απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Επασί.

Το10άρι: Ο Ντίας έκανε καλό ματς και ήταν ο παίκτης που κέρδισε το δεύτερο πέναλτι του Παναιτωλικού.

Στον πάγκο: Ο Επασί άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες και σίγουρα θα μπορούσε να έχει αποφύγει το δεύτερο πέναλτι.

Γιατί κόουτς: Οι γηπεδούχοι δεν είχαν καλή κυκλοφορία μπάλας και δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Παναιτωλικού, με εξαίρεση το 1-1 και δυο ακόμα περιπτώσεις.

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 1-2

Διαιτητής: Βάτσιος.

Γκολ: 39’ Μαρκόβσκι – 37’(πεν.), 59’ (πεν.) Μοράρ.

Κίτρινες κάρτες: 28’ Νίκας, 34’ Τσαμπούρης, 37’ Επασί, 53’ Καθάριος.

Αποβολές: 54’ Επασί.

Λεβαδειακός: Επασί, Λεονάρντο, Αντιλέχου, Αμαράλ, Νίκας (58’ Σωτηρίου), Τσαμπούρης, Καθάριος (76’ Ζαραδούκας), Μητρόπουλος, Σουμπίνιο (66’Καραχάλιος), Γιακουμάκης, Μαρκόβσκι.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Χαντάκιας, Σοάρες (72’ Μπαρμπόσα) , Μύγας, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο, Ρόσα, Ντίας, Μάζουρεκ (96′ Βασιλούδης), Μοράρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ