Σβαμπ : «Να ζήσω μία γεμάτη Τούμπα»

Σβαμπ : «Να ζήσω μία γεμάτη Τούμπα»

Για το... όνειρο του να αγωνιστεί σε μία γεμάτη Τούμπα μίλησε ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος στάθηκε και στο γεγονός πως δεν κατάφερε να κερδίσει μία κλήση στην Εθνική Αυστρίας για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για την επιθυμία του να αγωνιστεί σε μία γεμάτη Τούμπα κάποια στιγμή, μίλησε ο Στέφαν Σβαμπ σε Μέσο της πατρίδας του. Ο μέσος του Δικεφάλου του Βορρά αναφέρθηκε στα σημαντικά παιχνίδια των «ασπρόμαυρων», στο όνειρο του να… ζήσει μία γεμάτη Τούμπα και στο γεγονός πως δεν κατάφερε να κληθεί στην Εθνική Αυστρίας για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Είναι κρίμα, είχα την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω. Τώρα, χρειάζομαι ένα… θαύμα για να προλάβω το Euro. Στη δική μου θέση, έχουμε πολλούς παίκτες που αγωνίζονται στη Γερμανία. Πρέπει να παίζει η καλύτερη ομάδα. Ο Φράνκο Φόντα με πήρε τηλέφωνο και μιλήσαμε. Αυτή ήταν μία καλή κίνηση», δήλωσε ο Αυστριακός για την Εθνική.

Για τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα: «Έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια. Θα πλησιάσω τα 50 παιχνίδια. Θέλω να ζήσω το πάθος του κόσμου και να παίξω υπό φυσιολογικές συνθήκες σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ίσως να γίνει αυτό την επόμενη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ