Νέες «μεταγραφές» στο Ρέντη: Αυτούς τους 5 επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς

Νέες «μεταγραφές» στο Ρέντη: Αυτούς τους 5 επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τους παίκτες που θα τεστάρει στις προπονήσεις των επόμενων ημερών και to10.gr αποκαλύπτει ποιοι είναι και πού παίζουν.

Ο Ολυμπιακός λειτουργεί διαφορετικά από τους περισσότερους ελληνικούς συλλόγους. Και αυτό φαίνεται. Ακόμη και στην καθημερινότητα των Ερυθρόλευκων. Την Πέμπτη, ο Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Όχι για να κάνει μια κανονική προπόνηση. Αλλά για να μπορέσει να δει τους τραυματίες και την εξέλιξή τους.

Ρούμπεν Σεμέδο, Αβράαμ Παπαδόπουλος, Ματιέ Βαλμπουενά και Αχμέντ Χασάν βρέθηκαν επίσης στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, μία ημέρα νωρίτερα από τους συμπαίκτες τους, με σκοπό να κερδίσουν μία ημέρα προπόνησης, να ακολουθήσουν θεραπείες, αλλά και ειδικά προγράμματα, για να είναι απολύτως έτοιμοι να επανέλθουν και να μπουν στην κανονική προπόνηση. Και σταδιακά να ανακτήσουν πλήρως τις δυνάμεις τους.

Την Παρασκευή το πρωί, οι Ερυθρόλευκοι υποβλήθηκαν σε τεστ. Και στη συνέχεια ακολούθησε η προπόνηση στο Ρέντη, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στο προπονητικό κέντρο και να ξεκινούν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη δύσκολη συνέχεια.

ΟΙ ΠΕΝΤΕ «ΜΙΚΡΟΙ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Σήμερα, ωστόσο, η προπόνηση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Καθώς πέραν της επιστροφής των τραυματιών, αναμένεται να υπάρξουν και αρκετά νέα πρόσωπα. Και συγκεκριμένα πέντε παιδιά από την ακαδημία του Ολυμπιακού. Οι οποίοι κλήθηκαν από τον Πέδρο Μαρτίνς, όχι μόνο να βοηθήσουν στις προπονήσεις αυτών των ημερών, αλλά και για να δείξουν στον προπονητή της πρώτης ομάδας το ταλέντο, την ποιότητα και την εξέλιξή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαρτίνς επέλεξε να δει για πρώτη φορά τρεις ποδοσφαιριστές: Τον 16χρονο (26/07/2004) κεντρικό αμυντικό Αλέξη Καλογερόπουλο, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο νεαρός στόπερ είναι ο νεότερος παίκτης που θα ανέβει στην πρώτη ομάδα, ενώ θεωρείται ο κορυφαίος στη θέση του στην Ελλάδα.

«Πρώτη» με την πρώτη ομάδα και για τον 17χρονο (05/04/2003) αμυντικό μέσο Ρενίλντ Κασέμι, ο οποίος επίσης θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και είχε προκαλέσει αίσθηση στον περσινό τελικό πρωταθλήματος Κ17, όταν είχε πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ, με φάουλ από τα 30 μέτρα.

Ο τρίτος από τους πρωτάρηδες είναι ο επίσης 17χρονος (06/09/2003) Θανάσης Παπαδούδης. Ο νεαρός γκολκίπερ θα καλύψει το κενό που υπάρχει στους γκολκίπερ, καθώς Σα, Κρίστινσον και Τζολάκης είναι διεθνείς. Ο Παπαδούδης, που θεωρείται εξαιρετική περίπτωση, είχε μπει και παλαιότερα σε αποστολή της πρώτης ομάδας, αλλά πρώτη φορά θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Μαρτίνς.

Η 5άδα των παικτών που προβιβάζει ο Πορτογάλος τεχνικός συμπληρώνεται με τον 18χρονο (31/03/2003) εξτρέμ Φώτη Κίτσο, που είναι ένας από τους καλύτερους και πιο ταλαντούχους παίκτες της Κ19, αλλά και τον 20χρονο (12/01/2001) αμυντικό μέσο Παύλο Μαυρουδή, ο οποίος είχε αποκτηθεί πέρυσι το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙ ΑΛΓΚΑΣΙΜ ΜΠΑ

Κλείνοντας, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος μένει και προπονείται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τον δει σε κάποιες προπονήσεις, αλλά αυτό θα συμβεί μόλις ολοκληρωθεί και επίσημα η απόκτησή του. Καθώς ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την ομάδα από τη Γουινέα, στην οποία ανήκει. Και αυτός είναι ο λόγος που ακόμη δεν έχει προπονηθεί υπό τις οδηγίες του τεχνικού των Πειραιωτών. Ωστόσο εάν όλα πάνε καλά, μπορεί να μπει σύντομα στο πρόγραμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ