ΑΕΚ : Ο θηριώδης Μπόικο στα υπόψη για την εστία (vids)

ΑΕΚ : Ο θηριώδης Μπόικο στα υπόψη για την εστία (vids)

Οι «κιτρινόμαυροι» τσεκάρουν την ουκρανική αγορά για να βρουν τερματοφύλακα.

Τον θηριώδη Ουκρανό Ντένις Μπόικο τσεκάρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για την ενίσχυση της εστίας του το καλοκαίρι. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο ύψος 1,97μ. γκολκίπερ είναι ένας από αυτούς που έχουν ξεχωρίσει οι «κιτρινόμαυροι».

Ο Μπόικο ανήκει στο δυναμικό της Ντιναμό Κιέβου μέχρι το τέλος του 2023, όμως ο παραγκωνισμός του τον ωθεί στην έξοδο του Ολιμίνσκι. Στα 33 έτη του, ο Μπόικο θέλει να ενταχθεί σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται βασικός.

Από τον Ιανουάριο, ο ατζέντης του Μπόικο διαπραγματεύεται με τη διοίκηση της Ντιναμό τη λύση του συμβολαίου, ώστε ο Ουκρανός τερματοφύλακας να πάρει μεταγραφή ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός πως τον Μπόικο εκπροσωπεί το μανατζερικό γραφείο «Pro Star», με το οποίο συνεργάζονται οι Τσιγκρίνσκι και Ντατσένκο. Οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν ανοιχτή γραμμή μαζί του και μιλούν για τον παίκτη.

Ο Μπόικο πριν τη Ντιναμό έχει περάσει από τη Ντνίπρο, τη Μπεσίκτας και τη Μάλαγα, έχοντας περισσότερα από 260 παιχνίδια στην καριέρα του. Σε 102 από αυτά έχει διατηρήσει απαραβίαστη την εστία του, ένα στοιχείο που προσμετρούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ