Ολυμπιακός : Παραδίδονται άλλοι 4 οικίσκοι στο Δαμάσι Τυρνάβου

Ολυμπιακός : Παραδίδονται άλλοι 4 οικίσκοι στο Δαμάσι Τυρνάβου

Ο Ολυμπιακός με εντολή του ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη στηρίζει τους σεισμόπληκτους στο Δαμάσι Τυρνάβου - Την Δευτέρα (29/3) θα παραδοθούν οι τέσσερις τελευταίοι οικίσκοι από τους 20 συνολικά που προσφέρει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός στέκεται έμπρακτα δίπλα στους συνανθρώπους μας που έμειναν άστεγοι από τους δυνατούς σεισμούς που έγιναν στην Ελασσόνα και τους προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με εντολή του ηγέτη της, Βαγγέλη Μαρινάκη, πρόσφερε 20 οικίσκους στο Δαμάσι Τυρνάβου, πλήρως εξοπλισμένους, με στόχο την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τους σεισμούς που έγιναν στην περιοχή το προηγούμενο διάστημα.

Οι 16 από τους 20 οικίσκους έχουν ήδη μεταφερθεί στο Δαμάσι και έχουν παραδοθεί από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας, ενώ την Δευτέρα (29/3) αναμένεται να παραδοθούν και οι υπόλοιποι 4 οικίσκοι.

Το πρωί της Δευτέρας τα φορτηγά θα ξεκινήσουν από το γήπεδο Καραϊσκάκη με προορισμό το Δαμάσι, με τον Ολυμπιακό να προσφέρει άλλους τέσσερις οικίσκους στους σεισμόπληκτούς. Μια σπουδαία πράξη αγάπης και αλληλεγγύης από τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που προσφέρουν για μια ακόμα φορά την απλόχερη βοήθειά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ