Οι Κροάτες βάζουν φωτιά στην ΑΕΚ με Λιβάγια και Ολυμπιακό

Οι Κροάτες βάζουν φωτιά στην ΑΕΚ με Λιβάγια και Ολυμπιακό

Ο εφιάλτης της ΑΕΚ ζωντανεύει σε τιτίβισμα από την Κροατία, καθώς βάζουν γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του Μάρκο Λιβάγια τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ δεν τα βρήκε με τον Μάρκο Λιβάγια στις συζητήσεις που είχε για νέο συμβόλαιο με τον Κροάτη να τίθεται στο περιθώριο από τη διοίκηση της Ένωσης. Ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι μετά από μερικές μέρες αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του και τη Χάιντουκ. Μάλιστα η ΑΕΚ τον άφησε ελεύθερο με τον φόβο να μην επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό άλλης ομάδας και ειδικότερα του Ολυμπιακού.

Όμως ο… εφιάλτης της ΑΕΚ φαίνεται πως ζωντανεύει σε τιτίβισμα από την Κροατία, αφού στην πατρίδα του Λιβάγια επιμένουν πως ο Ολυμπιακός είναι στο «κόλπο» της απόκτησης του πρώην παίκτη της Ένωσης. Συγκεκριμένα, στην Κροατία αναφέρουν ότι η Χάιντουκ Σπλιτ θα έχει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο για να μπορέσει να κρατήσει τον παίκτη και αυτός δεν είναι άλλος από τους ερυθρόλευκους.

Από την πλευρά του, ο 28χρονος άσος φέρεται να ψάχνει ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημά της, με συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο ίδιος θα μπορέσει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και για αυτό ακριβώς τον λόγο οι Κροάτες βάζουν στο παιχνίδι και τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες έχουν καλή άποψη για τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ.

Δείτε το tweet:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ