Υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ ο Καμινέρο

Υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ ο Καμινέρο

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αθλητικού διευθυντή και ένα από τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτό του Χοσέ Λουίς Καμινέρο

Ο Όλαφ Ρέμπε αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του βορρά να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών και πλέον οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε αναζήτηση νέου αθλητικού διευθυντή. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ψάχνουν στο εξωτερικό για τον αντικαταστάτη του Γερμανού και φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Χοσέ Λουίς Καμινέρο.

Ο Καμινέρο είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να αλλάξει τη μοίρα της Ατλέτικο Μαδρίτης και βρίσκεται αρκετά ψηλά στη θέση της λίστας της οικογένειας Σαββίδη, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα.

Ο Ισπανός ήταν αθλητικός διευθυντής στην Ατλέτικο από το 2011 μέχρι το 2018 και οι «ροχιμπλάνκος» κατέκτησαν δύο φορές το Europa League (2012 και 2018), να φτάσουν δύο φορές στον τελικό του Champions League (2014 και 2016).

Ο 53χρονος αθλητικός διευθυντής μάλιστα είναι αυτός που επέλεξε τον Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά και αρκετούς από τους παίκτες που έχει μέχρι και σήμερα στο ρόστερ της η ισπανική ομάδα. Ο Καμινέρο φέρεται να είναι λοιπόν ένα από τους υποψήφιους για τον ΠΑΟΚ, όμως η υπόθεση του νέου αθλητικού διευθυντή αναμένεται να τραβήξει αρκετές μέρες για τον Δικέφαλο του βορρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ