«Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Μπόικο»

«Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Μπόικο»

Ο Ντένις Μπόικο φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες εμπλέκεται σε διάφορα σενάρια σχετικά με τον Ντένις Μπόικο, με τα ΜΜΕ του εξωτερικού να θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του έμπειρου γκολκίπερ στην Ένωση το ερχόμενο καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, στη Τουρκία γίνεται λόγος ακόμη και συμφωνία του Μπόικο με την ΑΕΚ, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί κι επίσημα σε μερικούς μήνες, με τους κιτρινόμαυρους να θεωρούν ειλημμένη την απόκτηση τερματοφύλακα που θα κάνει τη διαφορά.

Οι Τούρκοι επιμένουν ότι οι συζητήσεις των δυο πλευρών είναι προχωρημένες και απλά είναι θέμα χρόνου η επισημοποίηση του deal. Αξίζει να σημειωθεί πως από τον Ιανουάριο, ο ατζέντης του Μπόικο διαπραγματεύεται με τη διοίκηση της Ντιναμό τη λύση του συμβολαίου, ώστε ο Ουκρανός τερματοφύλακας να πάρει μεταγραφή ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sporx.com: «Ο τερματοφύλακας της Ντιναμό Κιέβου, Ντένις Μπόικο, θα αποχωρήσει για την Ελλάδα. Ο 33χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ. Ο Μπόικο αποκτήθηκε από τη Ντιναμό Κιέβου τη σεζόν 2018/2019 και παρότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2023, θα αποχωρήσει από την ομάδα».

Ο Μπόικο πριν τη Ντιναμό έχει περάσει από τη Ντνίπρο, τη Μπεσίκτας και τη Μάλαγα, έχοντας περισσότερα από 260 παιχνίδια στην καριέρα του, ενώ σε 102 από αυτά έχει διατηρήσει απαραβίαστη την εστία του

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ