Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Σισέ, δεν μπορεί να τον πληρώσει η Σεντ Ετιέν

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Σισέ, δεν μπορεί να τον πληρώσει η Σεντ Ετιέν

Η Σεντ Ετιέν θέλει να κρατήσει τον Σισέ, αλλά τα οικονομικά της προβλήματα την αναγκάζουν να τον αφήσει να γυρίσει στον Ολυμπιακό

Ο Παπέ Αμπού Σισέ παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό στη Σεντ Ετιέν τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός κατόπιν συζήτησης που είχε με τον Πέδρο Μαρτίνς αποφασίστηκε να μετακομίσει στη Γαλλία και τους «στεφανουά», αφού η απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έφερε «συμφόρηση» στο κέντρο άμυνας των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη γαλλική ομάδα και ο Σισέ πήγε τις τελευταίες μέρες του μεταγραφικού παραθύρου, με την οψιόν αγοράς να φτάνει τα 13 εκατ. ευρώ. Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών έγινε βασικός με το «καλημέρα» στους στεφανουά και έφερε ισορροπία στην αμυντική γραμμή της ομάδας, ενώ από την πρώτη στιγμή είναι αναντικατάστατος. Συνολικά μετράει 9 συμμετοχές, ενώ έχει 8 σερί 90λεπτα, δείγμα του πόσο σημαντικός είναι για τη Σεντ Ετιέν και τη δύσκολη προσπάθεια που κάνει τη φετινή σεζόν.

Ωστόσο, το υψηλό κόστος παραμονής του, αναγκάζει τους διοικούντες τη Σεντ Ετιέν να μην διατηρήσουν τον Σισέ στην ομάδα, αφού ο σύλλογος ταλαιπωρείται από οικονομικά προβλήματα αι δεν μπορεί να πληρώσει την οψιόν αγοράς στον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι ο Σενεγαλέζος στόπερ θα επιστρέψει μετά το πέρας του δανεισμού του (ολοκληρώνεται το καλοκαίρι) στο λιμάνι και θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Συνολικά με τον Σισέ στην ενδεκάδα της η Σεντ Ετιέν έχει 3 νίκες, 3 ήττες και 3 ισοπαλίες, ενώ σε τρία ματς δεν έχει δεχτεί γκολ, με τον υψηλόσωμο αμυντικό να «συμμαζεύει» την αμυντική γραμμή των στεφανουά και να είναι κομβικός στην προσπάθεια παραμονής της ιστορικής γαλλικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ