Συγκλονιστικός Βαλμπουενά : «Μπορείτε να υπολογίζετε στην αφοσίωσή μου. Πάντα θα τα δίνω όλα, για να υπερασπιστώ τις αξίες μας» (vids)

Συγκλονιστικός Βαλμπουενά : «Μπορείτε να υπολογίζετε στην αφοσίωσή μου. Πάντα θα τα δίνω όλα, για να υπερασπιστώ τις αξίες μας» (vids)

Τα πρώτα του λόγια μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης του με τον Ολυμπιακό είπε ο Ματιέ Βαλμπουενά, με τον Γάλλο... μάγο να δηλώνει χαρούμενος και έτοιμος να συνεχίσει να υπερασπίζεται τις αξίες των ερυθρόλευκων!

Μέσω μίας ανάρτησης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Βαλμπουενά μίλησε αμέσως μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του με τον Ολυμπιακό έως το 2022! Ο Γάλλος μαέστρο των ερυθρόλευκων, δήλωσε περήφανος και χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή, ενώ ανέφερε πως θα συνεχίσει να τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο για τις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος του Πειραιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Περήφανος που θα συνεχίσω το ταξίδι μου με τον Ολυμπιακό έως το 2022.

Είμαι απίστευτα χαρούμενος που φοράω αυτά τα θρυλικά χρώματα. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους οπαδούς, τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες. Περισσότερο από ένας σύλλογος, μπήκα σε μία πραγματικά οικογένεια το 2019.

Οι φιλοδοξίες μας δεν έχουν όρια και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Μπορείτε να υπολογίζεται στην αφοσίωσή μου: Πάντα θα τα δίνω όλα στο γήπεδο, για να υπερασπιστώ τις αξίες μας.

Θρύλε των γηπέδων Ολυμπιακέ
δαφνοστεφανωμένε μεγάλε και τρανέ,
έχεις δύναμή σου Ολυμπιακέ
τον πύρινό σου κόσμο που δε λυγά ποτέ».

Ο Γάλλος μίλησε και στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού, όπου ευχαρίστησε τον κόσμο και δήλωσε πως θα συνεχίσει να δουλεύει για να εκπληρώσει τους στόχους του με την ομάδα:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και υπερήφανος που συνεχίζω την περιπέτειά μου με τον Ολυμπιακό.
Είναι μεγάλη τιμή που θα συνεχίσεω να εκπληρώνω τους στόχους του.
Ευχαριστώ ακόμη μία φορά όλο τον κόσμο και συνεχίζω τη δουλειά
Είμαι πάντα πολύ ευτυχυσμένος και πολύ υπερήφανος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ