Επέστρεψαν Βούρος και Διαμαντής στις προπονήσεις του ΟΦΗ

Επέστρεψαν Βούρος και Διαμαντής στις προπονήσεις του ΟΦΗ

Οι Πραξιτέλης Βούρος και Απόστολος Διαμαντής επέστρεψαν στις προπονήσεις του ΟΦΗ τη Δευτέρα και τέθηκαν στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Ο ΟΦη ξεκινάει την προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα πλέι ουτ, με τον Νίκο Νιόπλια να βλέπει δύο ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στην προπόνηση της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, οι Διαμαντής και Βούρος προπονήθηκαν κανονικά, ενώ οι Νέιρα, Ντε Γκούζμαν, Γιάννου και Σελίμοβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Επιπλέον, οι Τσιλιανίδης και Καστάνιος δεν προπονήθηκαν, ενώ οι Σωτηρίου, Ναμπί και Γιαννούλης συνέχισαν την θεραπεία τους.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με τον Πραξιτέλη Βούρο να προπονείται κανονικά, συνεχίστηκε το πρωί της Δευτέρας (29/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3/4, 17:15, «Θ. Βαρδινογιάννης»).

Κανονικά προπονήθηκε και ο Απόστολος Διαμαντής, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα για λόγους ξεκούρασης.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι Juan NeiraVahid SelimovicJonathan De Guzman και Απόστολος Γιάννου.

Οι Κώστας ΓιαννούληςΔημήτρης Σωτηρίου και Adil Nabi συνέχισαν θεραπεία, ενώ οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Luc Castaignos δεν προπονήθηκαν.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ευκινησίας, τεχνικής και τακτικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (30/3), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ