Κουχάρσκι : «Ο Σφιντέρσκι μπορεί να πωληθεί για 10 εκατομμύρια ευρώ»

Κουχάρσκι : «Ο Σφιντέρσκι μπορεί να πωληθεί για 10 εκατομμύρια ευρώ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και νυν ατζέντης, Τσέζαρε Κουχάρσκι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρολ Σφιντέρσκι και τόνισε πως μπορεί να πωληθεί για 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Τσέζαρε Κουχάρσκι μίλησε στο «Metropolis 95,5» για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι, τον οποίο και αποθέωσε, ενώ μιλώντας για το μέλλον του Πολωνού ανέφερε πως μπορεί να πωληθεί για το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Για το ντεμπούτο του Κάρολ Σφιντέρσκι στην Εθνική:

«Ήταν ένα πολύ καλό ντεμπούτο. Πάντα για τους επιθετικός ένα γκολ στην Εθνική ομάδα είναι σημαντικό. Το παιχνίδι ήταν κακό. Η Εθνική μας ομάδας δεν έπαιξε καλά, έπαιξε άσχημα, αλλά ο Σφιντέρσκι έδωσε πολύ καλή εικόνα. Είχε καλές κινήσεις, ήταν κοντά στις φάσεις, σε καίρια σημεία, έδειξε εξυπνάδα. Νομίζω είναι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος. Πάντα για τον φορ το να σκοράρει είναι κάτι σημαντικό. Ο Λεβαντόφσκι είχε σκοράρει επίσης στο ντεμπούτο του. Ελπίζω ο Σφιντέρσκι να έχει πολύ καλό μέλλον στην Εθνική».

Για το πόσο δύσκολο είναι να είναι μέλος της Πολωνίας με φορ όπως Λεβαντόφσκι, Μίλικ και Πιόντεκ:

«Έχουμε πολύ καλούς φορ περιοχής. Είναι δύσκολο. Είχαμε αρνητικά νέα για τον Λεβαντόφσκι που τραυματίστηκε και δεν θα πάει στην Αγγλία. Αυτό δημιουργεί προοπτική για τον Σφιντέρσκι. Ο Σφιντέρσκι μπορεί να παίξει και σ’ άλλες θέσεις εκτός του φορ περιοχής. Έχουμε νέο κόουτς τον Πάουλο Σόουζα, παίζει επιθετικά. Έχει πιθανότητες αν παίξει με 3 επιθετικούς ο Σόουζα να παίξει ο Σφιντέρσκι, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι βασικός».

Για το αν μπορεί ο Σφιντέρσκι να φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων Πολωνών φορ της Εθνικής:

«Πιστεύω πως μπορεί να μην είναι στο επίπεδο του Λεβαντόφσκι, αλλά μπορεί να παίξει όπως ο Μίλικ ή ο Πιόντεκ. Μπορεί να πάει βήμα-βήμα στο επόμενο επίπεδο ο Σφιντέρσκι. Νομίζω ότι η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλή κίνηση για εκείνον. Τώρα ή στο μέλλον πρέπει να κάνει καλές αποφάσεις για την καριέρα του. Είναι ακόμη νέος. Ο Λεβαντόφσκι είναι έμπειρος επιθετικός. Θέλουμε νέους παίκτες στην Εθνική».

Για το αν έχει δει παιχνίδια του Σφιντέρσκι στον ΠΑΟΚ:

«Έχω δει γκολ που έχει πετύχει. Έχει μέλλον και προοπτικές. Πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά για να γίνει καλύτερος. Δεν ξέρω τη νοοτροπία του. Το πιο σημαντικό για να είσαι μεγάλος παίκτης είναι να έχεις καλή νοοτροπία. Ο Λεβαντόφσκι, ο Μίλικ και ο Πιόντεκ είναι ποιοτικοί επιθετικοί, αλλά έχουν πολύ καλή νοοτροπία».

Για το ποια τιμή πώλησης μπορεί να έχει τώρα ο Σφιντέρσκι:

«Πάνω από 10 εκ. ευρώ τώρα. Εξαρτάται από την αγορά. Φυσικά έχει τα χαρακτηριστικά: Είναι ένας νεαρός επιθετικός που σκοράρει, που παίζει στην Εθνική ομάδα… Είναι δύσκολη περίοδος λόγω του κορωνοϊού. Σε φυσιολογικές συνθήκες είναι πιθανό να πωληθεί 10 εκ. ευρώ. Εξαρτάται από τις ομάδες που θα έδειχναν ενδιαφέρον».

Για το Πρωτάθλημα που του ταιριάζει περισσότερο:

«Νομίζω ότι στη Ρωσία, στην Ουκρανία, στην Τουρκία, ίσως στη Γαλλία και την Ιταλία. Δεν είναι νομίζω ακόμη έτοιμος να πάει σε μεγάλα πρωταθλήματα όπως Αγγλία, Ισπανία ή Γερμανία σ’ αυτή τη στιγμή».

Για τον Ηρακλή:

«Δεν έχω νέα. Δυστυχώς είναι στην τρίτη κατηγορία όπως λέτε. Ω είναι πολύ άσχημα νέα για εμένα. Ελπίζω στο μέλλον να είναι καλύτερα τα πράγματα. Χρειάζεται να έχει καλούς σωστούς ανθρώπους να δουλέψουν πάνω σ’ αυτό και να φύγει από αυτή την κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ