Ο Σβιντέρσκι και η πολωνική εκπομπή για τη μπούκα του Σαββίδη με το όπλο (vid)

Ο Σβιντέρσκι και η πολωνική εκπομπή για τη μπούκα του Σαββίδη με το όπλο (vid)

Πολωνική εκπομπή θυμήθηκε την εισβολή του οπλοφόρου Σαββίδη στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και ρώτησε για αυτό τον Κάρολ Σβιντέρσκι!

Η φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη να μπουκάρει με το όπλο φορεμένο στη ζώνη του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στις 11 Μαρτίου του 2018, θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη συνείδηση όλων, έχει κάνει το γύρο του πλανήτη και πάντα θα αποτελεί θέμα συζήτησης. Ακόμα και για τους δικούς του…

Όπως για τον Κάρολ Σβιντέρσκι. Ο Πολωνός επιθετικός έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική της πατρίδας του και συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ. Τα πολωνικά ΜΜΕ ενδιαφέρθηκαν για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ και πήραν συνεντεύξεις του.

Ανάμεσα τους, ήταν ο Πολωνός Youtuber Σεμπάστιαν Σταζέφσκι, ο οποίος παρουσιάζει διαδικτυακή εκπομπή. Ο Σβιντέρσκι μίλησε στον Σταζέφσκι και από την προαναγγελία της εκπομπής, ήταν προφανές ότι η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τη… μπούκα του Σαββίδη με το όπλο και όχι μόνο για τα ποδοσφαιρικά επιτεύγματα του στράικερ του Δικέφαλου του Βορρά.

«Ο Σβιντέρσκι είναι ο καλεσμένος στην εκπομπή Po gwizdku του Σεμπάστιαν Σταζέφσκι. Ο ποδοσφαιριστής περιέγραψε το πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος κάποτε έγινε διάσημος για το γεγονός πως στη διάρκεια ενός παιχνιδιού μπήκε με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο, είναι ως χαρακτήρας» γράφει η περίληψη της εκπομπής…

Δείτε τη συνέντευξη του Σβιντέρσκι με το σχετικό απόσπασμα για τη μπούκα του Ιβάν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ