Ολυμπιακός : Ο Μιραλάς ψάχνει το «ξέσπασμα»

Ολυμπιακός : Ο Μιραλάς ψάχνει το «ξέσπασμα»

Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού ψάχνει το γκολ που θα διώξει την πίεση, για να κάνει και πάλι την διαφορά για την ομάδα του λιμανιού. Το μήνυμα του 30χρονου στράικερ μετά το ματς με τον Πανιώνιο και η μεγάλη του επιθυμία για παραμονή στους ερυθρόλευκους.

Ο Κέβιν Μιραλάς είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά για τον Ολυμπιακό, άσχετα με το αν δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στην επιστροφή του στην ομάδα του λιμανιού. Οι ερυθρόλευκοι άλλωστε γνωρίζουν πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει ο διεθνής άσος και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε δαπάνησαν ένα εντυπωσιακό ποσό για την απόκτηση του από την Έβερτον.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Μιραλάς προσπαθεί και μάλιστα δείχνει σε κάθε ματς πως κυνηγά το γκολ με επιμονή. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να σκοράρει αλλά το γκολ είναι και θέμα ρέντας. Και είναι εμφανές πως η τύχη δεν είναι στην πλευρά του Βέλγου αυτό το διάστημα.

Ο διεθνής στράικερ είναι όμως ο παίκτης πάνω στον οποίο στηρίζουν πολλά οι πειραιώτες και ο ίδιος ψάχνει το γκολ για να «ξεσπάσει». Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ματς με τον Πανιώνιο έκανε ότι μπορούσε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ, αλλά είναι κι αυτό που προαναφέραμε με την ρέντα. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Μιραλάς δεν προσπαθεί. Το αντίθετο μάλιστα, είναι από τους παίκτες που τα δίνουν όλα για να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι τραυματίστηκε στο Περιστέρι (στον ώμο) κι έγινε αναγκαστική αλλαγή, αλλά έκανε μεγάλη προσπάθεια καθ’ όλη τη  διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, για να μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς με τον Πανιώνιο.

Η τοποθέτηση που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τους κυανέρυθρους δείχνει την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό κι αυτό σημαίνει πολλά για τους πρωταθλητές. Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή για τον διεθνή στράικερ των πρωταθλητών Ελλάδος είναι να πετύχει το πρώτο γκολ. Ένα γκολ που θα τον βοηθήσει σημαντικά στο ψυχολογικό κομμάτι και θα του δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ