Super League : Το πρόγραμμα για τη μάχη της παραμονής

Super League : Το πρόγραμμα για τη μάχη της παραμονής

Με τον Πλατανιά να είναι με το ένα πόδι στη Football League, οι Λαμία, Κέρκυρα και Απόλλων Σμύρνης αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές για να παραμείνουν στην Super League.

Μετά το πέρας της 22ης αγωνιστικής της Super League η Κέρκυρα είναι η μεγάλη κερδισμένη όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, καθώς νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη μετά από πολύ καιρό.

Ο Πλατανιάς από την άλλη φαίνεται πως θα είναι η πρώτη ομάδα που θα αποχαιρετήσει την Super League, καθώς η ήττα με 2-0 στα Περιβόλια από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καταδικαστική και τον άφησε 8 βαθμούς κάτω από την Κέρκυρα. Πέρα από την ομάδα των Χανίων όμως αναμένεται μια σπουδαία μάχη ανάμεσα σε τρεις ομάδες τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές με στόχο την παραμονή.

Με τη μάχη της παραμονής λοιπόν να έχει ανάψει για τα καλά, to10.gr αναλύει όλα τα δεδομένα και το πρόγραμμα για τον Απόλλωνα, την Κέρκυρα και τη Λαμία που είναι οι τρεις που θα παλέψουν για δύο θέσεις οι οποίες θα τους εξασφαλίσουν την παραμονή στην πρώτη τη τάξει κατηγορία. Η ήττα του Απόλλωνα από την Κέρκυρα τον έστειλε στην προτελευταία θέση με 16 βαθμούς, ενώ οι Φαιάκες σκαρφάλωσαν από πάνω του στους 18 βαθμούς. Πολύ κοντά στους δύο είναι και η Λαμία η οποία ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 2-0 και παρέμεινε στους 20 βαθμούς, μόλις τέσσερις πάνω από τη ζώνη και τον Απόλλωνα.

Αν το πρωτάθλημα ολοκληρωνόταν σήμερα ο Απόλλων Σμύρνης θα αποχαιρετούσε τη Super League μαζί με τον ουραγό Πλατανιά, αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετές στροφές για να δούμε ποια θα είναι η τελική κατάταξη στις τελευταίες θέσεις της κατηγορίας. Και οι τρεις ομάδες έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα και υπάρχουν κάποια κομβικά παιχνίδια στις τελευταίες 8 αγωνιστικές που θα τα κρίνουν όλα. Αν κάποια ομάδα έχει καλύτερο πρόγραμμα από τις τρεις αυτή είναι η Λαμία, η οποία υποδέχεται τον Απόλλωνα και ταξιδεύει στην Κέρκυρα στα δύο πιο σημαντικά ματς που έχουν οι τρεις τους μεταξύ τους και όπως προείπαμε θα κρίνουν πολλά. Οι Κέρκυρα και Απόλλωνας έχουν να παίξουν και με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, κάτι που κάνει το πρόγραμμά τους ακόμα πιο δύσκολο.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα υπάρχει η τελευταία αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Λάρισα και Παναθηναϊκό. Η Λάρισα που έχει 22 βαθμούς τυπικά κινδυνεύει ακόμα, όπως και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε με 24 βαθμούς όμως ρεαλιστικά και οι δύο δεν μπορούν να λογίζονται στην ίδια κατηγορία μαζί με τους άλλους τρεις έχοντας και το αποψινό μεταξύ τους ματς.

Αναλυτικά οι τελευταίες αγωνιστικές για Λαμία, Κέρκυρα και Απόλλων Σμύρνης:

Λαμία 20 βαθμούς

Παναθηναϊκός – Λαμία
Πλατανιάς – Λαμία
Λαμία – Λεβαδειακός
Κέρκυρα – Λαμία
Λαμία – Απόλλων Σμύρνης
Παναιτωλικός – Λαμία
Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα
ΑΕΛ – Λαμία

Κέρκυρα 18 βαθμούς 

Παναιτωλικός – Κέρκυρα
Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα
ΑΕΛ – Κέρκυρα
Κέρκυρα – Λαμία
Ολυμπιακός – Κέρκυρα
Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης
Κέρκυρα – ΑΕΚ
Ατρόμητος – Κέρκυρα

Απόλλων Σμύρνης 16 βαθμούς

Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης
Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός
ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης
Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ
Λαμία – Απόλλων Σμύρνης
Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός
Αστέρας Τρίπολης- Απόλλων Σμύρνης
Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ