Άρης : Προπονήθηκε ο Μήτρογλου, γλίτωσε τα χειρότερα ο Ματίγια

Άρης : Προπονήθηκε ο Μήτρογλου, γλίτωσε τα χειρότερα ο Ματίγια

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα, με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει τον Κώστα Μήτρογλου να προπονείται κανονικά.

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης (04/04, 17:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Superleague.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη και τακτική με τον Κώστα Μήτρογλου να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και τον Κριστιάν Γκάνεα να ακολουθεί μέρος της προπόνησης.

Από εκεί και μετά, ο Εργκυς Κάτσε συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και ο Γιόχαν Μπεναλουάν το πρόγραμμα θεραπείας.

Σε ό,τι αφορά τον Χαβιέ Ματίγια, οι εξετάσεις που έκανε σήμερα ο Ισπανός μέσος έδειξαν ένα ήπιο διάστρεμμα στην ποδοκνημική (δεν έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο τραυματισμό του) και προληπτικά θα μείνει 2-3 μέρες εκτός προπονήσεων (έχει ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας).

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ