Ο Σβιλάρ… κρατάει Βλαχοδήμο στον Παναθηναϊκό ως το καλοκαίρι!

Ο Σβιλάρ… κρατάει Βλαχοδήμο στον Παναθηναϊκό ως το καλοκαίρι!

Οι καλές εμφανίσεις του 18χρονου Βέλγου γκολκίπερ της Μπενφίκα και η επιθυμία του Ρούι Βιτόρια να μην αλλάξει η 3άδα, κρατούν Βλαχοδήμο στην Ελλάδα ως το τέλος της σεζόν

Οι ιθύνοντες της Μπενφίκα θεωρούν ότι έχουν κάνει μία σπουδαία προσθήκη για το παρόν και το μέλλον της ομάδας τους με την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, εδώ και καιρό προέκυπτε διαρκώς η πληροφόρηση ότι οι «Αετοί» θέλουν να εντάξουν από τον Ιανουάριο στο ρόστερ τους τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Εντούτοις, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport», το… μόνιμο ταξίδι Αθήνα-Λισσαβόνα για τον 23χρονο διεθνή με την εθνική ελπίδων της Γερμανίας γκολκίπερ είναι πολύ πιθανό να γίνει, εν τέλει το καλοκαίρι. Και βασικός λόγοι για αυτή την εξέλιξη είναι δύο: 1) Η πρόθεση του προπονητή της Μπενφίκα, Ρούι Βιτόρια να μην υπάρξουν αλλαγές στην τριάδα γκολκίπερ της ομάδας του (Ζούλιο Σέζαρ, Βαρέλα, Μίλε Σβιλάρ) και 2) Η εξαιρετική εμφάνιση του 18χρονου Βιλάρ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, για τον νεαρό Βέλγο γκολκίπερ της Μπενφίκα, που… εκλάπει το καλοκαίρι από την ακαδημία της Αντερλεχτ, υπάρχει βεβαιότητα ότι θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε Νο 1 της ομάδας της Λισσαβόνας και για αυτόν τον λόγο οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν θέλουν να του ανακόψουν την ανάπτυξη. Ειδικά από τη στιγμή που φέτος έχει ήδη πάρει πέντε παιχνίδια ως βασικός.

Ολα τα παραπάνω σημαίνουν ότι εάν δεν αποχωρήσει κάποιος από την τριάδα γκολκίπερ της Μπενφίκα, ο Βλαχοδήμος θεωρείται απίθανο να φύγει από τον Παναθηναϊκό, παρότι η μεταγραφή του έχει τελειώσει οριστικά εδώ και εβδομάδες. Με πιθανότερο σενάριο την παραμονή τους στους «πράσινους» ως δανεικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ