ΑΕΚ : Στο στόχαστρο ο Μπερκ (Vids)

ΑΕΚ : Στο στόχαστρο ο Μπερκ (Vids)

Ο Όλιβερ Μπερκ που αγωνίζεται στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι ένας από τους μεταγραφικούς στόχους του καλοκαιριού στην ΑΕΚ.

H AEK επιστρέφει στη δράση την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό για τα play off της Superleague, παράλληλα όμως «τρέχει» και τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Η Ένωση κοιτάζει στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού κι ένας από αυτούς που φέρεται να παρακολουθεί είναι και ο Όλιβερ Μπερκ που αγωνίζεται στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Οι κιτρινόμαυροι φαίνεται πως έχουν ρίξει «δίχτυα» στην αγγλική αγορά και ο 24χρονος διεθνής Σκωτσέζος επιθετικός είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στους ανθρώπους της Ένωσης. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση από την ΑΕΚ, αφού περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν, με τον Μπερκ να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, όμως όλα εξαρτώνται από το αν υποβιβαστεί η αγγλική ομάδα.

Φέτος ο Μπερκ θεωρείται βασικός στην ουραγό της Premier League μετρώντας 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2 γκολ και μία ασίστ, ενώ έχει φορέσει 13 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο (στην Ανδρών). Επίσης στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Αλαβές με την οποία μέτρησε 31 συμμετοχές στην Primera Division, αλλά και στις Γουέστ Μπρομ, Σέλτικ, Λειψία. Εφόσον η Σέφιλντ υποβιβαστεί τότε δεν αποκλείεται ο Μπερκ όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας να λύσουν τη συνεργασία τους και τότε η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ