Ανακούφιση με Καμαρά στο Ρέντη, αλλαγή πλάνου από τον Μαρτίνς

Ανακούφιση με Καμαρά στο Ρέντη, αλλαγή πλάνου από τον Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να κάνει ένα μίνι δώρο στους παίκτες του, ενώ ικανοποιήθηκε απόλυτα με τον Μάντι Καμαρά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του γνωρίζουν τι κάνουν. Γνωρίζουν πότε πρέπει να ανεβάσουν τους ρυθμούς και πότε να κατεβάσουν τις εντάσεις. Αυτό έγινε και χθες. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του αποφάσισαν ότι έπρεπε το πρόγραμμα να γίνει πιο σύντομο και να κινηθεί σε πιο χαμηλούς ρυθμούς. Ώστε οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν αυτές τις ημέρες στις προπονήσεις, να μην βρεθούν στα «κόκκινα».

Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, η προπόνηση διήρκεσε λιγότερο από μία ώρα. Με τον Μαρτίνς να αφήνει το μεγαλύτερο πρόγραμμα στα χέρια του βοηθού του, Αντόνιο Ενρίκες. Πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα, ασκήσεις τακτικής, δουλειά στις στατικές φάσεις και διπλό.

Το θετικό για τον Μαρτίνς είναι ότι είδε τους πρώτους διεθνείς να επιστρέφουν σε καλή κατάσταση. Μάντι Καμαρά, Μοχάμεντ Ντρέγκερ, Βασίλης Σουρλής και Κωνσταντίνος Τζολάκης μπήκαν ήδη στο πρόγραμμα προπονήσεων. Μάλιστα, τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στον Αφρικανό μέσο. Ο Καμαρά είχε φύγει από την Ελλάδα με πρησμένο αστράγαλο και με ειδική συμφωνία να αγωνιστεί μόνο σε έναν αγώνα με την Εθνική Γουινέας. Και αυτό έγινε. Αγωνίστηκε για 70 λεπτά στη νίκη (1-0) επί του Μάλι, πανηγύρισε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του την πρόκριση στα τελικά του Κόπα Αφρικα και εν συνεχεία πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής.

Σε όλη αυτή τη διαδικασία στο Ρέντη δεν έκρυβαν την αγωνία τους για την κατάσταση στην οποία θα επέστρεφε ο Καμαρά. Και εάν θα είχε μεγαλώσει το πρόβλημα στον αστράγαλο. Εντούτοις, όλα πήγαν καλά. Και ο Αφρικανός μέσος, όχι μόνο γύρισε υγιής, αλλά προπονήθηκε κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ και της δύσκολης συνέχειας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους παίκτες που συμμετέχουν στις προπονήσεις, όλοι είναι καλά. Και όλοι ετοιμοπόλεμοι. Σεμέδο, Χασάν, Βαλμπουενά και Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι έτοιμοι να μπουν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους άμεσα. Λύνοντας τα χέρια του Μαρτίνς. Καθώς και σε αγωνιστικό επίπεδο δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ