Απίστευτο : Ο Χιμένεθ έδειξε βίντεο από παίκτη-έκπληξη στον Νταντσένκο

Απίστευτο : Ο Χιμένεθ έδειξε βίντεο από παίκτη-έκπληξη στον Νταντσένκο

Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει από τον Ολεγκ Νταντσένκο να βελτιωθεί άμεσα και δραστικά και για αυτό έδειξε στον Ουκρανό βίντεο του… Ροντρίγκο Γκάλο!

Η ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο βγήκε στην αγορά για μπακ και απέκτησε τον Όλεγκ Νταντσένκο. Έναν επιθετικό μπακ που δεν τα πάει τόσο καλά στο αμυντικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να μην έχει κερδίσει μετά από δυο μήνες την εμπιστοσύνη του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός όταν πρωτοήρθε ο Ουκρανός τον χρησιμοποίησε πιο πολύ ως μεσοεπιθετικό παρά ως μπακ, ενώ λίγες βδομάδες αργότερα προτίμησε να τον «πετάξει» εκτός ενδεκάδας προτιμώντας τη σίγουρη λύση του Μπακάκη.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο ο προπονητής των κιτρινόμαυρων του δίνει και πάλι αρκετό χρόνο συμμετοχής αλλά παράλληλα του ζήτησε βελτίωση, αφού δεν έχει ακριβώς αυτό που ψάχνει ο ίδιος σε έναν πλάγιο αμυντικό. Το οξύμωρο όμως είναι ότι του έδειξε και βίντεο. Τι βίντεο; Από παιχνίδια του… Ροντρίγκο Γκάλο! Ναι, του Γκάλο. Και του ζήτησε να δει πως παίζει ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν του Ατρόμητου και να τον μιμηθεί!

Ο Χιμένεθ προχώρησε σε μια απίστευτη κίνηση που είναι αμφίβολο αν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Όχι μόνο στην ΑΕΚ αλλά γενικότερα, αφού ο Ανδαλουσιανός τεχνικός ζήτησε από τον Νταντσένκο να ακολουθήσει τα χνάρια ενός από τους προκατόχους του. Όχι για παράδειγμα του Ντάνι Άλβες ή του Κίμιχ που είναι οι κορυφαίοι μπακ του 21ου αιώνα, αλλά του Γκάλο, ο οποίος συνεργάστηκε μεν καλά με τον Χιμένεθ, αλλά δεν είναι και η επιτομή του δεξιού μπακ. Ο Πορτογάλος αμυντικός μπορεί να ήταν ένα πολύτιμο εργαλείο για την ΑΕΚ, μετρώντας 19 ασίστ με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ήταν ένα στοιχείο που τον έκανε να ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο… γάλα σε σχέση με τους υπόλοιπους ακραίους αμυντικούς της Ένωσης, αλλά δεν είναι και ο παίκτης-παράδειγμα για αυτή τη θέση.

Ο Χιμένεθ λοιπόν φαίνεται ότι ψάχνει στον Νταντσένκο έναν δεύτερο… Γκάλο για αυτό και του άρχισε τα… ειδικά μαθήματα και τα βίντεο. Βλέπετε, είναι προτιμότερο να έχει έναν νέο Γκάλο ο Ισπανός. Και ο σκοπός του είναι να μοιάσει στον πρώην μπακ της Ένωσης και να προσφέρει λύσεις ανάλογες με τον νυν παίκτη του Ατρόμητου. Η αλήθεια είναι ότι στους πρώτους του μήνες στην Ελλάδα ο Ντανσένκο δεν έχει δείξει την ικανότητα του στο επιθετικό κομμάτι. Για αυτό και ο Χιμένεθ τον έχει μεταξύ ενδεκάδας και πάγκου παιχνίδι με το παιχνίδι, έχοντας ως πρώτη λύση για τα δεξιά της άμυνας τον Μπακάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ