Στην Τούμπα ο Σκίμπε για Πέλκα και Πασχαλάκη

Στην Τούμπα ο Σκίμπε για Πέλκα και Πασχαλάκη

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Μίχαελ Σκίμπε, θα βρεθεί την Κυριακή (24/2) στην Τούμπα για να δει τους Πέλκα και Πασχαλάκη ενόψει των φιλικών αγώνων με Ελβετία και Αίγυπτο.

Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό αναμένεται να προσελκύσει υψηλές παρουσίες στο γήπεδο της Τούμπας. Μια από αυτές θα είναι του Μίχαελ Σκίμπε και των συνεργατών του. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής. Θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά τους Δημήτρη Πέλκα και Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Για τον μεν πρώτο η γνωριμία έχε γίνει εδώ και μήνες καθώς επί Σκίμπε έχει κληθεί και έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε επίσημους, αλλά και φιλικούς αγώνες.

Το ενδιαφέρον του Γερμανού τεχνικού θα είναι στραμμένο περισσότερο στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ καθώς οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Πασχαλάκης, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Η παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή στην Τούμπα, αναμένεται να δώσει έξτρα κίνητρο στον Πασχαλάκη, ο οποίος θέλει όσο τίποτα να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος εξαργυρώνοντας μ’ αυτό τον τρόπο την εντυπωσιακή παρουσία του κάτω από τα γκολπόστ στον ΠΑΟΚ. Οι δύο πάικτες του Δικεφάλου αναμένεται να κληθούν για τις φιλικές αναμετρήσεις με την Ελβετία (23/3) και την Αίγυπτο (27/3).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ