Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ηγετική εμφάνιση από τον Ρόμπιν Λουντ, εξαιρετικός ο Δώνης, πολλά τρεξίματα και πολλή δουλειά από τον Κάτσε.

Ο Παναθηναϊκός μετά από ένα χρόνο πέτυχε νίκη εκτός έδρας στην επαρχία με κορυφαίους τους Δώνη και Λουντ που άλλωστε συνδυάστηκαν και στη φάση του 1-0. Ας δούμε λοιπόν τα πεπραγμένα των πράσινων στη Λάρισα:

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Όποτε χρειάστηκε ήταν σταθερός. Καλές εξόδους, καλές τοποθετήσεις μέσα στην περιοχή του, δεν χρειάστηκε η μεγάλη επέμβαση

ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Είχε μια πολύ καλή ενέργεια στο 23′, όταν με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και γύρισε την μπάλα για την ευκαιρία του Δώνη. Γενικά ήταν σταθερός κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Είναι αλήθεια πως δεν ενέπνεε σιγουριά στις κινήσεις του. Δεν είχε καλές τοποθετήσεις, φάνηκε να μην συνεργάζεται καλά με τον Αυλωνίτη, αλλά η ΑΕΛ είχε κακή επιθετική λειτουργία και δεν δημιούργησε προβλήματα.

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού. Σίγουρος, με καλές τοποθετήσεις, έβγαινε πρώτος στην μπάλα και καθάρισε πολλές φάσεις.

ΙΝΣΟΥΑ: Όσο περνάει ο καιρός, βγάζει όλο και περισσότερη ποιότητα στο παιχνίδι του. Πολλά τρεξίματα, έδειξε πως… έχει την πλευρά, έδωσε βοήθειες επιθετικά και προς το φινάλε σταμάτησε πολλές φορές τις επιθέσεις της Λάρισας από την πλευρά του.

ΚΑΤΣΕ: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού. Τρέξιμο σε όλο το γήπεδο, πολλά κοψίματα, βοήθησε στη δημιουργία και έβγαλε τσαμπουκά όταν χρειάστηκε, που έχει λείψει από τον φετινό Παναθηναϊκό.

ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ: Έχει συμμετοχή στο γκολ του Παναθηναϊκού, αφού από τα δικά του πόδια η μπάλα έφτασε στον Δώνη και από εκεί στον σκόρερ Λουντ. Έδεσε καλά στον άξονα με τον Κάτσε, έτρεξε πολύ και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν.

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΝΗΣ: Είχε και πάλι πολλή διάθεση, πήρε πρωτοβουλίες και θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στο δεύτερο ημίχρονο, όταν έπειτα από διαγώνια κίνηση βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή. Αν ήταν πιο αποτελεσματικός, θα μπορούσε να σκοράρει και να βοηθήσει περισσότερο.

ΛΟΥΝΤ: Απ’ τα καλύτερα παιχνίδια του όχι μόνο φέτος, αλλά γενικά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Στο γκολ τελειώνει υπέροχα τη φάση, σε όλο το ματς αποτελούσε μόνιμο κίνδυνο για την αντίπαλη εστία. Ο κορυφαίος του γηπέδου.

ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Όσο κι αν προσπαθεί, όσο κι αν το παλεύει, είναι ξεκάθαρο ότι η θέση του δεξιού χαφ δεν του ταιριάζει. Δεν την… έχει. Όσες φορές προωθείται δεν μπορεί να τελειώσει αποτελεσματικά φάσεις. Το ίδιο έκανε και κόντρα στη Λάρισα.

ΔΩΝΗΣ: Η ασίστ στη φάση του γκολ είναι υπέροχη, αφού με ένα άγγιγμα με το κεφάλι βγάζει τον Λουντ σε θέση τετ α τετ. Του έκοψαν ένα τετ α τετ που έφευγε πίσω από τη γραμμή, είχε μια ακόμα μαγική πάσα στον Λουντ, από την οποία προήλθε μεγάλη ευκαιρία του Χατζηγιοβάννη. Εξαιρετικός σε όλο το ματς.

ΣΤΑΪΚΟΣ: Μπήκε για να δώσει ανάσες και να κρατήσει μπάλα και τα κατάφερε. Όσο αγωνίστηκε ήταν πολύ καλός, κρατώντας μπάλα και παγώνοντας τον ρυθμό.

ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Μπήκε ως τρίτος στόπερ για να κλείσει τους διαδρόμους και να βοηθήσει στις γιόμες της Λάρισας. Είχε 2-3 καλές τοποθετήσεις, αλλά ρίσκαρε στο φινάλε βγαίνοντας μπροστά και κρατώντας την μπάλα περισσότερο απ’ όσο έπρεπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ