Τι περιμένει ο Λουτσέσκου από την Ελλάδα;

Τι περιμένει ο Λουτσέσκου από την Ελλάδα;

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου το καλοκαίρι θα αποφασίσει ποιός θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Αρκετές οι ενδιαφερόμενες ομάδες, όμως εκείνος... περιμένει κάτι από Ελλάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Αλ Χιλάλ εδώ και δύο μήνες περίπου. Ωστόσο, δεν θέλησε να προχωρήσει σε συμφωνία με καμία ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, όπου θα πάρει την απόφαση για το ποιός θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

«Νομίζω ότι έχω κερδίσει το δικαίωμα να επιλέγω αυτό που θέλω για το μέλλον μου», ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ρουμάνος τεχνικός, όμως εδώ το ζήτημα είναι ένα. Τι είναι αυτό που θέλει;

Ήδη υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπο του. Μια είναι η Πάρμα που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα και το όνομα του 52χρονου βρίσκεται ψηλά στην λίστα της, ενώ και η Φενέρμπαχτσε τον έχει στα «ραντάρ» της. Και θα προκύψουν κι άλλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, ο Λουτσέσκου δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με καμία από αυτές τις ομάδες, αν δεν κλείσει πρώτα η προοπτική της Ελλάδας. Κάτι περιμένει ο Ρουμάνος τεχνικός…

Είναι ο ΠΑΟΚ;

Ήταν, είναι και θα είναι ο ΠΑΟΚ πιθανός επόμενος προορισμός για τον 52χρονο τεχνικό, καθώς τα αισθήματα είναι «ζεστά» και αμοιβαία. Εκείνος αγαπάει τον ΠΑΟΚ και ο κόσμος αγαπάει εκείνον. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη του σε μέσο της πατρίδας του μίλησε για ακόμη μια φορά με τα καλύτερα λόγια για τον Δικέφαλο του βορρά.

«Αν κάποιος με ρωτήσει τώρα ποια είναι η ομάδα της ψυχής μου, χωρίς συζήτηση και χωρίς δισταγμό είναι ο ΠΑΟΚ. Υπήρξαν τα δύο καλύτερα χρόνια της ζωής μου στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος.

Ωστόσο, υπάρχουν… αγκάθια που καθιστούν δύσκολη την επιστροφή του. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φεύγοντας από τους ασπρόμαυρους εξαπέλυσε κάποια «πυρά» προς τον Γιώργο Σαββίδη, ενώ και για τον Ιβάν δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Αυτό σημαίνει πως για να καθίσει ξανά στον ασπρόμαυρο πάγκο θα πρέπει να κάνουν αμφότερες οι πλευρές πως δεν συνέβη ποτέ τίποτα.

Είναι η ΑΕΚ;

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του Λουτσέσκου, ναι. Ρουμανικό ρεπορτάζ που επικαλέστηκε πληροφορίες από το στρατόπεδο της ΑΕΚ ανέφερε πως το όνομα του βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τον πάγκο της Ένωσης.

Μπορεί η ΑΕΚ να διέψευσε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αλλά και γενικότερα τα σενάρια που κάνουν λόγο ότι υπάρχει θέμα προπονητή, αλλά προφανώς εάν ο Μανόλο Χιμένεθ δεν αλλάξει άμεσα και κατά πολύ την εικόνα της ομάδας δεν πρόκειται να παραμείνει και στον πάγκο της.

Άλλωστε δεν θα μπορούσαν να μην διαψεύσουν οι «κιτρινόμαυροι» και να δείξουν στον Ισπανό τεχνικό ότι ετοιμάζονται για τον επόμενο, διότι αυτό μπορεί να προκαλούσε ολική κατάρρευση στα πλέι οφ και… περαιτέρω προβλήματα.

Φυσικά, από την πλευρά της η ΑΕΚ καθαρά ποδοσφαιρικά θα ήθελε τον Λουτσέσκου για επόμενο προπονητή της. Εξάλλου, είναι ένας τεχνικός που χαίρει της εκτίμησης του Δημήτρη Μελισσανίδη και μάλιστα είχε φτάσει μία φορά κοντά σε συμφωνία μαζί του, το 2017.

Ωστόσο και στην περίπτωση της Ένωσης υπάρχουν τα… αγκάθια. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει τονίσει πολλές φορές ότι η ΑΕΚ του έκλεψε το πρωτάθλημα, ενώ είχε παρομοιάσει και τον τρόπο που έχασε τον τίτλο το 2018 με όσα συνέβαιναν στη ναζιστική Γερμανία.

Θα μπορέσει όλη αυτή η κόντρα που είχε ανοίξει τότε, με τους χαρακτηρισμούς να… πέφτουν βροχή, να θεωρηθεί περασμένη-ξεχασμένη και να κάτσει ο Λουτσέσκου στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο;

Το καλοκαίρι προβλέπεται… καυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ