Παναθηναϊκός : Επέστρεψε ο Μαουρίσιο, έτοιμος για ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός : Επέστρεψε ο Μαουρίσιο, έτοιμος για ΠΑΟΚ

Με τη μεγάλη επιστροφή του Μαουρίσιο έγινε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Κανονικά κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος μέσος!

Ευχάριστα νέα για τον Λάζλο Μπόλονι και τον Παναθηναϊκό, καθώς το «παρών» στη σημερινή προπόνηση κατάφερε να δώσει ο Μαουρίσιο! Ο Βραζιλιάνος μέσος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και έμεινε προληπτικά εκτός μόνο στο τελευταίο μέρος της προπόνησης, στο δίτερμα, βάζοντας υποψηφιότητα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μία μεγάλη επιστροφή για τους «πράσινους», καθώς ο Μαουρίσιο κατέφερε να επανέλθει σε χρόνο ρεκόρ και να κάνει την ανατροπή, μετά την αρθοσκόπηση που είχε κάνει στο γόνατο. Στην προπόνηση ενσωματώθηκαν επίσης οι διεθνείς Διούδης και Αλεξανδρόπουλος, αλλά και ο Ιωαννίδης όπως αναμενόταν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ημέρα επιστροφών ήταν η Πέμπτη στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Εκτός από τους διεθνείς Διούδη, Αλεξανδρόπουλο, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα, ενσωματώθηκαν στο πρόγραμμα του Τριφυλλιού οι Μαουρίσιο, Ιωαννίδης. Ο Μαουρίσιο προληπτικά έμεινε εκτός μόνο στο τελευταίο μέρος της προπόνησης, στο δίτερμα. Ατομικό ακολούθησαν οι Βέλεθ, Σανκαρέ και θεραπεία οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, ταχύτητες, τακτική και παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ