Νέα δεδομένα για Νέλσον και Ολυμπιακό! (vid)

Νέα δεδομένα για Νέλσον και Ολυμπιακό! (vid)

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός αρχίζει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αφού βλέπει ότι δύσκολα θα καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής στην Αρσεναλ, καθώς δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Αρτέτα.

Το όνομα του Ρις Νέλσον παραμένει στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα, με τους Βρετανούς σε νέα ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (4/2), να αναφέρουν ότι η καλύτερη λύση για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό θα ήταν να δοθεί δανεικός, για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Μίκελ Αρτέτα είχε προτρέψει τον νεαρό εξτρέμ να πάει σε κάποια άλλη ομάδα ως δανεικός τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να αποκτήσει ρυθμό, καθώς δεν βρισκόταν στις πρώτες του επιλογές. Ο ίδιος όμως είχε επιλέξει να παραμείνει στους Κανονιέρηδες και να παλέψει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισπανού.

Ο 21χρονος, ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει τον Μικέλ Αρτέτα ότι αξίζει μια θέση στα πλάνα του, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό πλέον, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά στην Αγγλία, να έχει αλλάξει στάση και να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ως δανεικός το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ρεπορτάζ, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον νεαρό άσο δεν είναι καινούργιο, αφού οι Ερυθρόλευκοι παρακολουθούν τον 21χρονο εδώ και ένα χρόνο.

Οι Αγγλοι υποστηρίζουν επίσης ότι ο δανεισμός του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού θα ήταν μια πολύ καλή εξέλιξη για όλες τις πλευρές. Οι Πειραιώτες έπαιρνε έναν ποιοτικό εξτρέμ, ο Ρις Νέλσον θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής και θα βελτιωνόταν, ενώ παράλληλα θα άδειαζε μια θέση στο ρόστερ της Αρσεναλ και ο Μικέλ Αρτέτα θα μπορούσε να προχωρήσει σε απόκτηση μεσοεπιθετικού. Τα ρεπορτάζ στο Νησί μάλιστα τονίζουν ότι είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να επιστρέψει με νέα πρόταση για δανεισμό του 21χρονου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ρις Νίλσον έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Αγγλίας, ενώ ξεκίνησε στις ακαδημίες της Άρσεναλ το 2007. Το 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Κανονιέρηδες. Στους Λονδρέζους έχει 22 συμμετοχές με 1 γκολ, ενώ τη σεζόν 2018-19 είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στη Χόφενχαϊμ (23 συμ./7 γκολ).

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ