ΑΕΚ : Με Σβάρνα δεξί μπακ κόντρα στον Ολυμπιακό

ΑΕΚ : Με Σβάρνα δεξί μπακ κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Στράτος Σβάρνας φαίνεται πως θα είναι ο... εκλεκτός του Μανόλο Χιμένεθ για το δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο άφησε κενό ο Μιχάλης Μπακάκης.

Την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs (19:30) συνεχίζει η ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει να διαχειριστεί ακόμη έναν «πονοκέφαλο» καθώς ο Μιχάλης Μπακάκης τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής με τη Γεωργία και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Παρότι η Ένωση έκανε δικό της τον Όλεγκ Νταντσένκο, ο Ισπανός τεχνικός δεν φαίνεται να τον εμπιστεύεται σε μεγάλο βαθμό και η συμμετοχή του κόντρα στον Ολυμπιακό συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή ελάχιστες πιθανότητες.

Φαβορί για να καλύψει το κενό του Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας φαίνεται πως είναι ο Στράτος Σβάρνας. Εφόσον ο Έλληνας αμυντικός πάρει τη θέση του Μπακάκη, τότε στα στόπερ αναμένεται να πάρουν θέση ο Λάτσι με τον Νεντελτσεάρου, καθώς ο Τσιγκρίνσκι είναι ανέτοιμος, ενώ στα αριστερά θα αγωνιστεί ο Λόπες.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με σύστημα 4-3-3, με τους Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς και Μάνταλο να καλύπτουν τις τρεις θέσεις του άξονα. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστεί ο Ολιβέιρα, ενώ στα «φτερά» ο Γκαρσία έχει σίγουρη τη μία θέση στο βασικό σχήμα. Από την άλλη δεν αποκλείεται να δώσει το «παρών» από την αρχή ο Τάνκοβιτς που αυτή τη στιγμή είναι και το φαβορί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ