Μπόλονι: «Πρέπει να περιμένουμε για τον Μαουρίσιο»

Μπόλονι: «Πρέπει να περιμένουμε για τον Μαουρίσιο»

Ο Μαουρίσιο είναι ιατρικά έτοιμος, ωστόσο ο Λάζλο Μπόλονι δήλωσε πως θα περιμένει για να δει αν θα τον χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαουρίσιο μπήκε πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι αναμενόταν στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και θα είναι στην αποστολή του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αν θα ξεκινήσει βασικός, ωστόσο, είναι κάτι που θα κριθεί την τελευταία στιγμή σύμφωνα με τον Λάζλο Μπόλονο, που μίλησε στη Nova και για την κατάσταση του Βραζιλιάνου και για το κρίσιμο ματς που έρχεται.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Πόσο έτοιμη είναι η ομάδα;

«Ξέρετε ότι είχαμε μια περίοδο αρκετά εύθραυστη με τραυματισμούς παικτών. Κάποιοι πέρασαν, κάποιοι άλλοι όχι ακόμα. Αλλά ζούμε με αυτό¨.

-Πόσο σημαντικό είναι που έχει στη διάθεσή του τον Μαουρίσιο;

«Ανάμεσα σε όλους τους παίκτες που είχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα, ο Μαουρίσιο είναι αυτός που πήγε καλύτερα η αποθεραπεία του. Όμως θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα 24 ώρες για να δούμε πραγματικά την ετοιμότητά του».

-Έχει ως οδηγό το προηγούμενο νικηφόρο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ;

«Οι εικόνες μιας προηγούμενης επιτυχίας παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο. Αλλά κανένας αγώνας δεν μοιάζει με τον προηγούμενο ή τον επόμενο. Θα χρησιμοποιήσουμε το ίδιο πνεύμα, τόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης, όσο και στην τακτική. Πληγώσαμε ήδη μια φορά τον εγωϊσμό του ΠΑΟΚ κι αυτό του δίνει ένα κίνητρο για τη ρεβάνς. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να είμαστε χαρούμενοι και μετά από αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ