ΠΑΟΚ : Πλήρης κόντρα στον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ : Πλήρης κόντρα στον Παναθηναϊκό

Οι διεθνείς του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, άπαντες είναι διαθέσιμοι και ο Πάμπλο Γκαρσία θα ανακοινώσει αύριο την αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Στον Παναθηναϊκό έχουν στραμμένη την προσοχή στον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική των play off, όπου είναι κομβική για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στον Δικέφαλο του βορρά είδαν τους διεθνείς να επιστρέφουν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται το Σάββατο να ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Οι διεθνείς επέστρεψαν, οι τραυματίες επανήλθαν και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι Σφιντέρσκι και Ίνγκασον ήταν οι τελευταίοι διεθνείς που ενσωματώθηκαν στην ομάδα μετά τα παιχνίδια του Μαρτίου. Έτσι, η προπόνηση της Παρασκευής (02.04) ήταν η πρώτη που οι προπονητές δούλεψαν με όλους τους παίκτες.

Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο κυρίως στο τακτικό κομμάτι. Μετά από την απαραίτητη προθέρμανση, ασκήσεις συναρμογής και το αγαπημένο rondo η επιθετική και η αμυντική γραμμή δούλεψαν ξεχωριστά πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το ντέρμπι στην έδρα του Παναθηναϊκού.
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τουρνουά τριών ομάδων. Ο Ενέα Μιχάι είναι ο μοναδικός παίκτης στο ιατρικό δελτίο. Ο Αλβανός στόπερ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Το Σάββατο (03.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου θα μείνει μέχρι την Τετάρτη, καθώς μετά τη μάχη στη Λεωφόρο ακολουθεί κι ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ