ΑΕΚ : Πιέζει τον Ντα Σίλβα

ΑΕΚ : Πιέζει τον Ντα Σίλβα

Η ΑΕΚ έχει πρώτο στόχο για την ενίσχυση της άμυνας της τον Νταμιέν Ντα Σίλβα και του «ασκεί» πρέσινγκ, προκειμένου να προλάβει τις υπόλοιπες ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν.

H AEK έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού να είναι ειλημμένη. Ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει στην Ένωση και θέλουν να κάνουν δικό τους και μάλιστα άμεσα είναι ο Νταμιέν Ντα Σίλβα που αγωνίζεται στη Ρεν.

Ο στόπερ της γαλλικής ομάδας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και όλα δείχνουν ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, για αυτό και στην ΑΕΚ προσπαθούν να πείσουν τον παίκτη να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του άμεσα. Η Ένωση λοιπόν συνεχίζει να… πιέζει τον Ντα Σίλβα, ώστε να προλάβει τις υπόλοιπες ομάδες που θέλουν τον έμπειρο αμυντικό.

Οι κιτρινόμαυροι θεωρούν δεδομένο πως θα υπάρξει τις επόμενες βδομάδες έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 32χρονου αμυντικού, για αυτό τον λόγο κιόλας πιέζουν για θετική απάντηση όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να μην «μπλέξουν» σε διαδικασία πλειστηριασμού για τον ποδοσφαιριστή, αφού τότε δύσκολα θα προχωρήσει η μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ