Η αποστολή της ΑΕΚ για Ολυμπιακό – Εκτός με θλάση ο Λάτσι (pic)

Η αποστολή της ΑΕΚ για Ολυμπιακό – Εκτός με θλάση ο Λάτσι (pic)

Θλάση δεύτερου βαθμού για τον Ζίγκα Λάτσι που τέθηκε νοκ άουτ από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δείτε τις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ.

Ακόμη ένα σοβαρό πρόβλημα για την ΑΕΚ. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Ζίγκα Λάτσι έδειξε ότι ο Σλοβένος αμυντικός έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού και φυσικά δεν είναι στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Εκτός είναι επίσης οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες, Ραντόνια, Χριστόπουλος αλλά και ο Σάκχοφ ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά. Αντίθετα στην αποστολή μετά από δύο μήνες επέστρεψε ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Ζίγκα Λάτσι υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό λαγονοψοϊτη.

Ο Μιχάλης Μπακάκης ακολούθησε θεραπεία, ενώ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά. Στο σπίτι του παρέμεινε ο Γεβχέν Σάκχοφ, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό Covid-19, ενώ απών ήταν και ο Αντρέ Σιμόες. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική των Play-Off.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ